Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tempur säng

Den ideala sömnupplevelsen kombinerar form och funktion. Vårt sortiment av Tempur sängar består av Tempur Kontinentalsäng, Tempur Ställbar Säng och Tempur Ramsäng och finns i serien, Tempur Promise, Vilken du än väljer så kommer den fullända sovrummet perfekt och förbättra din sömnupplevelse.

Sov bättre i en säng från Tempur 

Den ideala sömnupplevelsen kombinerar form och funktion. Vårt sortiment av Tempur sängar består av Tempur Kontinentalsäng, Tempur Ställbar Säng och Tempur Ramsäng och finns i serien, Tempur Promise. Vilken du än väljer så kommer den fullända sovrummet perfekt och förbättra din sömnupplevelse.

Att sova bra på natten 

Ta din sömn till nya nivåer med en Tempur säng. Har du en gång sovit i en Tempur säng kommer det vara svårt att byta till ett annat märke. Tempur sängen anpassar sig efter din kropp och gör att du får de stöd du behöver. Sov bättre i en säng från Tempur. 

Under en natt spenderar man otroligt många timmar, vilket gör det viktigt att man sover bra, det avgör hur resten av dagen blir. Att införskaffa en säng från Tempur är ett klokt val då madrassen formar sig efter din koppsform och ger en känsla av viktlöshet då den är fast där den ska vara fast och mjuk där den ska vara mjuk vilket ger dig den ultimata sömn upplevelsen. Om du är osäker på vilken Tempur säng du ska välja har vi skapat en Tempurguide som ger dig mer information om olika Tempur produkter.  

Vi har inte bara Tempur sängar 

Komplettera din säng från Tempur med Tempur kudde, Tempur madrass, Tempur säng, Tempur sängkläder, Tempur reseprodukter och Tempur sänggavel. Vi är säkra på att du kommer hitta den Tempur produkt som du är ute efter hos oss på Sleepo.

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängar från Tempur

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängar från Tempur med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Funderingar kring en Tempur säng? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt Tempur säng på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av Tempur säng, varmt välkommenAlltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;