Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barnmöbler

Inred barnrummet med snygga och praktiska barnmöbler från välkända varumärken. Här hittar du ett stort utbud av barngardiner, barnsängar, våningssängar, skötbord, barnmattor och mycket annat som passar för barninredning. Satsa på bra förvaring i barnets rum med generösa garderober eller en våningssäng med förvaringsbackar. Vi har allt som gör inredningen av barnets rum till ett rent nöje. Piffa till hemmets populäraste rum med stilrena och funktionella barnmöbler.

Populära varumärken

Barnmöbler för barn i alla åldrar handlar du online hos Sleepo

Inred barnrummet med snygga och praktiska barnmöbler från välkända. Här hittar du ett stort utbud av barngardiner, barnsängar, våningssängar, skötbord, barnmattor och mycket annat som passar för barninredning. Satsa på bra förvaring i barnets rum med generösa garderober eller en våningssäng med förvaringsbackar. Vi har allt som gör inredningen av barnets rum till ett rent nöje. Piffa till hemmets populäraste rum med stilrena och funktionella barnmöbler.

Söker du inspiration till hur du ska inreda och möblera ditt barnrum? På vår inspirationssida till barnrummet så finner du enkla tips på hur du kan inreda för att få till det perfekta barnrummet som både du och ditt barn kan njuta av! 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;