Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Textilier från Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, Himla påslakan, Himla lakan, Himla gardiner, Himla mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

I sovrummet finns det mycket plats för Himla-produkter. Ett av Himlas specialområden är sängkläder - och här på Sleepo hittar du deras lakan och påslakan av god kvalitet. De finns i en rad olika färger för att du ska kunna sätta ihop din egen färgkombination tillsammans med all annan inredning. Här finns också Himlas sängkappor som ger din säng ett trevligare utseende.

Om du gillar en av Himlas produkter är chansen stor att den ingår i en större serie. Det gör att du kan köpa fler varor i liknande design och skapa ett harmoniskt sov- eller vardagsrum med Himlas produkter. Då kan du vara säker på att du slipper färger som skär sig och omaka design. På Sleepo uppdaterar vi regelbundet vårt sortiment för att ta in de senaste nyheterna och Himla ser med jämna mellanrum till att ge ut nya kollektioner. 

Kombinera Himla sängkläder med Himla gardiner

Himlas sängkläder fungerar utmärkt att kombinera med Himla gardiner. Här finns tunna sommargardiner i linne som släpper in solen och ser till att ditt hem badar i naturligt ljus. I sortimentet finnas såklart även populära hissgardiner från Himla. Här finns också mörkare och tyngre gardiner som vävts tätt för att ge ditt hem en hemtrevlig känsla under vintermånaderna. Oavsett vilken atmosfär som du vill skapa hemma hos dig har Himla en gardin som passar för ändamålet.

Himla kuddfodral & prydnadskuddar

Prydnadskuddar & Himla kuddfodral är ett smart och enkelt sätt att piffa upp sängen eller soffan och öka mysfaktorn i hemmet. Himla har prydnadskuddar i flera olika färger i både enklare och exklusivare varianter. De är tillverkade i linne och kan lätt tvättas när de behöver fräschas upp. Himla har också kuddar i sammet för att ge ditt hem den där extra lyxiga känslan. 

Himlas varumärke har stått för kvalitet och design i Sverige ända sedan starten 1990. Sex år senare köptes företaget upp av Annica Högström som äger och driver Himla idag. Hon har fortsatt på den inslagna vägen med att leverera skandinavisk design i alltifrån sängkläder till gardiner - och företagets textiltillverkning har nu nått ut till tusentals svenskar. Himlas ledord är valfrihet. Det betyder att kunden slipper nöja sig med mindre på grund av brist på alternativ. Istället kan Himla sängkläder alltid erbjuda en kvalitativ lösning, oavsett om det handlar om lyxiga påslakan eller nya prydnadskuddar.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;