Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

dream kontinentalsäng

Dream a little Dream - För att uppnå en god sömnkvalité behöver du en riktigt bra säng. Med sängen Dream får du en oslagbar sovkomfort och vi erbjuder alltid 90 dagars sovgaranti. Sov gott i sängen Dream!

Köp Dream kontinentalsäng online på Sleepo!

Dream a little Dream - För att uppnå en god sömnkvalité behöver du en riktigt bra säng. När du sover gott aktiveras kroppens immunsystem och viktiga hormoner bildas samtidigt som produktionen av stresshormoner minskar. Med sängen Dream får du en oslagbar sovkomfort och vi erbjuder alltid 90 dagars sovgaranti. Sov gott i sängen Dream!

Sängen Dream är framtagen av högkvalitativa material för att skapa en oslagbar sovkomfort. Med en träram tillverkad i svensk furu samt en 5-zons pocketmadrass får du en säng som garanterar en gedigen stabilitet, lång livslängd och viktigast av allt - En riktigt god sömn. 

Sov bra och må bra i Dream kontinentalsäng

Till den sköna Dream-Sängen medföljer en bäddmadrass gjord av bambufibrer och latex som har mycket goda ventilationsegenskaper vilket gör att du sover svalt och behagligt under natten. Bäddmadrassen är även pikerad vilket gör den extra följsam och ger dig en omfamnande känsla när du ligger i den.  Förutom detta har bäddmadrassen också en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt, detta gör att du håller dig sval under natten och ger den en ökad livslängd.

Hitta inspirationen till Dream kontinentalsäng här!

Sovgaranti i 90 dagar

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss och därför får du alltid 90 dagars sovgaranti när du handlar din Dream-säng. Om din nya säng känns för mjuk eller för hård erbjuder vi möjligheten att byta komfort på sängen. Ofta behöver man tid för att vänja sig vid en ny säng och vi rekommenderar därför att du provar sängen i minst 30 dagar. Efter 30 dagar och upp till 90 dagars användning har du möjlighet att byta din komfort på sängen till antingen en mjukare eller fastare för en mindre kostnad.

Matcha med en sänggavel

Med en sänggavel som komplement till din Dream-säng ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga hotellkänslan. Vi erbjuder ett brett utbud av sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt. Välj bland favoriterna Art, Celine, Stella, Cleo eller Dream!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;