Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bänk & Sittbänk

Skapa en välbehövd, extra sittplats med en snygg bänk. Vid kanten på matbordet, mot väggen i hallen, vid fotändan på sängen - med en bänk får du många inredningsmöjligheter. Hos oss på Sleepo finner du bänkar i lyxig sammet, fantastiskt trä och stilren metall för att du ska hitta något som passar just din stil!

Utvalt för dig

Dina nya, sköna bänk hittar du hos oss på Sleepo

Skapa en välbehövd, extra sittplats med en snygg bänk. Vid kanten på matbordet, mot väggen i hallen, bänk sovrum, vid fotändan på sängen - med en bänk får du många inredningsmöjligheter. Hos oss på Sleepo finner du bänkar i lyxig sammet, fantastiskt trä och stilren metall för att du ska hitta något som passar just din stil!

Inred med en sittbänk i hemmets alla rum

En bänk är en perfekt inredningsdetalj och möbel för dig som bor på en mindre yta, då du med en sittbänk inte behöver mycket utrymme runt om när du vill sätta dig ned. Inred med en klassisk bänk i hallen för en bekväm sittplats när du vill ta på dig skorna, eller varför inte i sovrummet som en detalj framför sängen. 

Här på Sleepo finner du flera olika typer av bänkar i högkvalitativa material och utföranden så som sittbänk, hallbänk, bänk till matbord, bänk till sovrum, bänk med förvaring, svart bänk, vit bänk, bänk i trä samt bänk i metall. 

Behöver du tips och råd innan du väljer din nya sittbänk? 

Om du har fler frågor eller funderingar om våra bänkar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att få tips och råd samt boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt bänk till dina önskemål, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;