Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Korgar

Vackra korgar gör hemmet ombonat och är en praktisk detalj när det kommer till förvaring. Välj mellan traditionella varianter flätade i naturmaterial eller moderna i metall.

Korgar

Vackra korgar gör hemmet ombonat och är en praktisk detalj när det kommer till förvaring. Välj mellan traditionella varianter flätade i naturmaterial eller moderna i metall.

Korgar är vackert och praktiskt

Korgar som placeras ut i rummet gör hemmet till en mysig plats. Förutom att vara en fin dekorationsdetalj så är det även en praktisk lösning. Oavsett om du väljer att placera de olika korgarna i fönstret, på badrumshyllan eller i vardagsrummet så blir det en naturlig plats att förvara saker i. Småsaker tenderar att hamna lite överallt i hemmet och kan ge ett stökigt intryck. Med praktisk förvaring strategiskt utplacerad så kan allt hållas fint på plats. Det finns både små och stora varianter som passar på olika platser i ditt väldesignade hem. Hitta en korg på Sleepo som lyfter din heminredning.

Naturfiber eller metall?

Filtar, leksaker, badrumsprodukter, elsladdar eller bara en inredningsdetalj. Användningsområdet för en korg är nästan obegränsat. Välj den storlek som passar det du vill ha din korg till eller kombinera olika storlekar i samma stil. Har du designat ditt hem i en naturlig eller traditionell stil? Korgar flätade i bambu, majsblad och andra naturliga fibrer fullbordar designen. Naturmaterialen kombinerat med grafiska former eller en minimal tvåfärgad effekt gör din nya korg till ett vackert blickfång i hemmet. För dig med ett kontemporärt designat hem är moderna metallkorgar, med en minimalistisk och dramatisk formgivning, en effektfull detalj att lägga till i din heminredning.

Stora och små korgar

Behöver du stora eller små korgar? Hitta vackert formgivna korgar hos Sleepo. Välj mellan traditionellt flätade i naturfiber eller moderna i metall. Det finns mycket praktiska varianter, som en tvättkorg och brödkorg, men även dekorativa som kan användas som krukor. Köp från vårt stora sortiment så får du fri frakt. Hos Sleepo får du alltid 14 dagars öppet köp om din nya korg inte passar.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;