Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Allt till årets julfiranden

// Falling snow .falling-snow { position: relative; display: inline-block; max-width: 100%; } .falling-snow img { max-width: 100%; height: auto; display: block; } .falling-snow em:after, .falling-snow em:before { content: ""; } .falling-snow em:after, .falling-snow em:before, .falling-snow em { display: block; position: absolute; top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; } .falling-snow em:after { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s1.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 12s linear infinite; } .falling-snow em:before { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s2.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 20s linear infinite; } .falling-snow em { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s3.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 50s linear infinite; } @keyframes falling-down-snow { from { background-position: 0 0; } to { background-position: 0px 751px; } } #header .banner { background: rgb(102, 0, 2) !important; color: #fff !important; } #header .banner a { color: #fff !important; }
Skapa julstämningen

 

It's beginning to look a lot like Christmas!

 

Låt hemmet stråla

Låt hemmet stråla med stämningsfull julbelysning. När det kommer till att höja mysfaktorn under julen så gör julbelysningen en enorm skillnad. Häng upp en vacker julstjärna i fönstret där Oslo, Snöblomman och Eldig är några favoriter som lyser upp många hem i vintermörkret. Skapa din egen adventsljusstake med levande ljus och ställ fram i matsalen och njut av en mysig julstämning varje vecka när familj och vänner samlas för att fira. För att få en extra mysig julkänsla så är det minst lika viktigt att inreda med julbelysning utomhus som inomhus. Trä en ljusslinga med ett härligt, glimrande sken över balkong eller altanräcket och njut av en mysig och upplyst uteplats.

Julens dekoartioner

Enligt tradition så sägs det att det är dags att plocka fram juldekorationer & julpynt i samband med 1:a advent. Är du en julälskare precis som vi? Då tycker vi att du kan börja julpynta och få till den där härliga julstämningen i hemmet betydligt tidigare än så. Det är något alldeles speciellt med att plocka fram julpyntet och juldekorationerna som man samlat på sig genom åren, för att sedan pynta på nytt. Klä granen tillsammans med dina nära och kära, sätt upp julstjärnan på toppen och dekorera med små, söta burkar med utseendet av tomtar till julgodiset. Vi tror på mixen av både gamla och nya detaljer, som tillsammans skapar en mysig och familjär julkänsla till ditt hem.


 

All I want for Christmas is...

 

En röd jul

Att rött är julens färg råder det inga tvivel om. Det allra enklaste sättet att få till en mysig julkänsla i hemmet är att byta ut textilier så som prydnadskuddar, kuddfodral och plädar till nya i en julig, röd färg. Skapa ett vackert blomsterarrangemang i röda toner där amaryllis tillsammans med granris får ta plats i vasen. Pynta granen med rött julpynt och skapa en juldukning med röda linneservetter och matchande röd duk.

En vit jul

Många av oss drömmer om en vit jul där snön ligger vackert utanför fönstret. Det är inte alltid som den svenska julen är så snöfylld som på ett klassiskt julkort men med rätt julpynt i hemmet kan du få till en minst lika fin, vit jul hemma. Dekorera med vackra jul och adventsstjärnor i vitt utförande, tänd adventsljusen och gör det extra mysigt med många vita textilier. Låt prydnadskuddar i naturligt vitt fårskinn matcha med mjuka mattor i ull. Med vår egen Fluffy Flokati Ullmatta får du känslan av ett mjukt och mysigt snötäcke inomhus!

En grön jul

Julgranen kan vara den allra viktigaste delen när det kommer till att skapa julstämning i många hem. Matcha din julgran med gröna kransar att hänga på dörren, mysiga plädar och gröna juldekorationer. Hos oss hittar du en mängd fantastiska, gröna julfavoriter att dekorera hemmet med. Varför inte ge bort ett par härligt gröna tofflor till någon som du tycker extra mycket om i julklapp? 

God Jul & Gott Nytt År!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;