Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Skulpturer & dekoration

Med vackra, dekorativa skulpturer och proslinsfigurer kan du både förändra och förnya ditt hem på ett enkelt sätt. I vårt sortiment finner du stilrena skulpturer och inredningsdetaljer för hemmets alla rum!

Vackra dekorationer till hemmet

Med vackra, skulpturer och proslinsfigurer kan du både förändra och förnya ditt hem på ett enkelt sätt. I vårt sortiment finner du stilrena skulpturer och inredningsdetaljer för hemmets alla rum!

Skapa stilleben med vackra skulpturer

Med en vacker skulptur eller porslinsfigur kan du enkelt skapa stilfulla stilleben på soffbordet eller i hyllan. Vi har många olika sorters figurer att välja mellan i mängder av material och stilar för att du ska hitta något som passar just dig och din inredningsstil. Med skulpturer och porslinsfigurer får du ett unikt uttryck i din inredningsstil samtidigt som du skapar en härlig atmosfär i hemmet. Hos oss på Sleepo finner du en mängd olika varianter och stilar att välja mellan från välkända varumärken som  Bloomingville, Cooee Design, DAY Home, HKLiving, House Doctor, Hübsch, Jonathan Adler, Seletti, Woud samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection.

Matcha gärna dina nya, dekorativa objekt med andra personliga inredningsdetaljer för en mer personlig känsla!

Här hittar du ett brett sortiment av fina detaljer och dekorationer som hjälper dig att skapa en unik, inbjudande känsla. Botanisera och låt dig inspireras av vårt breda sortiment av dekorativa objekt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;