Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, prydnadskuddar, möbler, belysning och inredning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bland annat Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt DAY Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar, det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, prydnadskuddar, möbler, belysning och inredning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bland annat Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt DAY Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar, det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Möbler, belysning och inredning från DAY Home

DAY Homes igenkännliga eklektiska signatur, där textilier är en stark medlare, mellan möblernas, lampornas och inredningens etniska stil, har varit en igenkännbar del av den skandinaviska inredningsmarknaden i nästan 20 år. DAY Home erbjuder en personlig syn på produkter baserade på eklektiska och autentiska idéer, tillverkade för hand i rena hållbara material.

Från DAY Home hittar du fantastiska, hållbara möbler som bord, stolar, fåtöljer, skåp, sittpuffar och sidobord i spännande former och färger som ger dig möjligheterna att sätta en personlig touch på din stil i hemmet. 

DAY Home - Online på Sleepo.se

Matcha med stilfull belysning och inredning i samma känsla som tavlor, speglar, vaser och dekorationer. Här på Sleepo finner du ett brett sortiment med det senaste inom möbler och inredning från DAY Home! 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;