Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barnrum inspiration - lek, mys, förvaring, drömmar och fantasi.


 

"LET´S PLAY"

 

en plats för lek

Att barnrummet är det rum där barnen kan ha som allra roligast är det ingen tvekan om. I vårt sortiment hittar du en mängd med härliga leksaker som både är roliga att leka med och väldigt fina att titta på. Leksaken som går hem hos alla barn är miniköket från populära Kids Concept. I detta set finner du allt en liten mästerkock kan behöva. Med en söt gunghäst i rummet sätter du pricken över i:et!

skapa en mysig känsla

Med mjuka och mysiga textilier tillför du lugn och harmoni i barnrummet. Skapa ett mysigt krypin i ett lektält eller under en sänghimmel med en fin ljusslinga, en mjuk matta, dekorativa kuddar och en plädar där du och ditt barn kan varva ner innan läggdags. Klä fönstren med gardiner i en harmonisk färgskala och bädda med sköna barnsängkläder från Midnatt, Beach House eller NG Baby i barnsängen så kommer ditt barn sova extra gott i sitt nya rum.


 

"EAT - PLAY - SLEEP - REPEAT"

 

förvaring i barnrummet

Att städa undan efter en hel dag med lek är inte det roligaste ett barn vet men det blir både lättare och mer intressant med fin och praktisk förvaring i barnrummet som passar både stor som liten. Med förvaringskorgar är det enkelt för både vuxna och barn att plocka undan leksaker snabbt. Med en fin barngarderob får du en stilfull och praktisk lösning till förvaring av kläder, och ännu mer leksaker såklart!

små rum - stora drömmar

Visst är det något alldeles speciellt med att få inreda ett barnrum? Med små söta fåtöljer, barnstolar och bord kan det bara inte gå fel. Med lekfulla bordslampor, som ger ett mysigt sken i barnrummet, får du den perfekta nattlampan. Från ByOn, Globen Lightning och Seletti hittar du den allra sötaste belysningen till ditt barnrum.


 

inred med fantasi

Det är endast fantasin som sätter gränser när du väljer hur du ska inreda och möblera ditt barnrum. Våga välj mycket färg och unika dekorationer som får pryda väggarna. De söta ballongerna från ByOn är en detalj vi älskar! Nyckeln till det perfekta rummet för just dig och ditt barn är att det ska vara designat med glädje. Med rätt förvaring till leksakerna, roliga dekorationer, mysiga textilier och små, söta möbler hoppas vi att du funnit inspirationen hos oss till barnrummet!


 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;