Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

FÖR Företag - Möbler & Inredning

Vem sa att företagsmöbler måste vara kala och tråkiga? Det tycker inte vi på Sleepo i alla fall. Vi tror i stället att en trivsam arbetsmiljö genererar produktivitet och kreativa idéer. På Sleepo.se finner du kvalitativa, bekväma och prisvärda möbler för ett trivsamt och trendigt kontor.

Välkommen till Sleepo - din partner för företagsinredning! 

Vi på Sleepo är stolta över att vara din leverantör av möbler och inredning för företag. Oavsett om du behöver fräscha upp ditt kontor, inreda hotellrum, skapa en trivsam miljö för dina anställda eller helt enkelt hitta den perfekta möbeln för din verksamhet, så har vi det du behöver. 

Vårt sortiment omfattar över 17 000 produkter från flera välkända varumärken. Vi har noga utvalda möbler och inredning för att passa olika företagsbehov och stilar. Oavsett om du letar efter moderna, eleganta möbler eller tidlös klassisk design, har vi något som kommer att inspirera dig. 

Som företagskund erbjuder vi dig: 

Stort och varierat sortiment: Med över 17 000 produkter kan du vara säker på att hitta det du behöver för att skapa en trivsam och funktionell arbetsmiljö. 

Kända varumärken: Vi samarbetar med flera de mest erkända varumärkena inom möbel- och inredningsbranschen för att säkerställa hög kvalitet och stil i varje produkt. 

Personlig service: Vårt team står redo att hjälpa dig med allt från inredningstips, offert, koordinering av inköp och kontinuerlig uppdatering kring leverans. 

Snabb och pålitlig leverans: Vi förstår vikten av att få dina beställningar i tid. Vi erbjuder snabba och pålitliga leveranser för att säkerställa att ditt projekt går smidigt. 

Oavsett om du driver ett litet företag eller en stor organisation, är vi här för att möta dina behov och hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som både är funktionell och estetiskt tilltalande. 

Kontakta oss på info@sleepo.se 

Företagsmöbler som passar alla

Sleepo kan erbjuda ett stort sortiment av loungemöbler, sängkläder, stolar, bord, förvaringsmöbler, inredningsdetaljer. och mycket mer i bra kvalité och till bra priser. Vi är återförsäljare av några av Sveriges populäraste varumärken och har även ett tätt samarbete med ett flertal möbelfabriker i både Sverige och i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av allt från soffor, sängar, sängkläder, bord och stolar till lampor och heminredning

Vi hjälper gärna till och skräddarsyr möbelpaket som passar för kontor, hotell, butiker med mera. Tveka inte att hör av dig till vår kundsupport på  eller 08-20 87 70 så hjälper vi dig på bästa sätt!

Stort sortiment av sängar

En bekväm säng och en skön natts sömn är något som gör att hotellgäster gärna återvänder. Därför är det viktigt för varje hotell att välja rätt säng. På Sleepo.se hittar du ett stort sortiment av sängar i bra kvalité och som är prisvärda. Välj bland kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, våningssängar och familjesängar som uppfyller dina och gästernas förväntningar. Kontakta gärna vår kundsupport på  eller 08-20 87 70 så får du hjälp med att välja passande säng. Du kan även besöka vårt showroom i centrala Stockholm för att känna och klämma på många av våra sängar i verkligheten.


Kontakta oss

Ring gärna oss på 08-20 87 70

Mejl: info@sleepo.se

Öppettider måndag-fredag 10.00-17.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Adress Showroom: Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm

 

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig till Sleepos nyhetsbrev nu för att inte missa våra fina nyheter och erbjudanden!

Du kan när som helst avanmäla dig från vårt nyhetsbrev.
Se vår integritetspolicy för att läsa om hur vi vårdar dina uppgifter.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;