Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Företagskund

08-20 87 70
info@sleepo.se 
mån-fre kl. 10-18

Möbel och sängpaket till företag

Sleepo hjälper dig som företag att skräddarsy möbel- och sängpaket som passar just er. Vi hjälper t.ex. hotell, campingar och övriga företag med större beställningar. Är du intresserad av att beställa möbler för företag "Företagsmöbler" eller sängar för företag "Hotellsängar". 

Företagsmöbler som passar alla

Sleepo kan erbjuda ett stort sortiment av soffor, fåtöljer, bäddsoffor, sängkläder, kuddar, täcken, stolar, bord, sängbord, byråer och övriga möbler till bra kvalité och priser. Vi samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken och har även ett tätt samarbete med ett flertal möbelfabriker i både Sverige och i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av allt från soffor, sängar, sängkläder, bord och stolar till lampor och heminredning. I våra fabriker kan vi tillverka alla typer av stoppade möbler klädda i tyg som är godkända enligt the Cigarette and Match test B5852.

Vi hjälper gärna till och skräddarsyr möbelpaket som passar för företag, campingar, konferenshotell och hotell mm. Hör av dig till kundtjänst på info@sleepo.se så hjälper vi dig på bästa sätt!

Stort sortiment av hotellsängar

Det är viktigt att hålla en hög kvalité på sängar och många hotellgäster väljer ofta hotell efter sängar. Därför är valet av hotellsängen viktig!

Sleepo erbjuder ett stort sortiment av sängar med bra kvalité och pris. Vi säljer kontinentalsängar, ställbara sängar, våningssängar och familjesängar i flera olika prisklasser och samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken, däribland: Tempur, Kinnabädden, Stjärnbädden, InBed och Mavis.

Vi har även ett nära samarbete med sängfabriker i både Sverige och Europa. Det gör att vi kan skräddarsy ett koncept som passar lika bra för stugor och mindre boenden som större hotell och campingar. I våra fabriker tillverkar vi sängar klädda i tyg som är godkända enligt the Cigarette and Match test B5852.


Kontakta oss

Ring gärna oss på 08-20 87 70 eller maila oss på info@sleepo.se.

Öppettider mån-fre 10-18

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans