Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Företagsmöbler

08-20 87 70
info@sleepo.se 
måndag–fredag kl. 10-17

Möbel och sängpaket till företag

Sleepo hjälper dig som företag att skräddarsy möbel- och sängpaket som passar just er. Vi hjälper t.ex. hotell och övriga företag med större beställningar. Är du intresserad av att beställa företagsmöbler och sängar från oss?  Kontakta vår kundservice så hjälper de dig! 

Företagsmöbler som passar alla

Sleepo kan erbjuda ett stort sortiment av loungemöbler, sängkläder, stolar, bord, förvaringsmöbler, inredningsdetaljer. och mycket mer i bra kvalité och till bra priser. Vi är återförsäljare av några av Sveriges populäraste varumärken och har även ett tätt samarbete med ett flertal möbelfabriker i både Sverige och i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av allt från soffor, sängar, sängkläder, bord och stolar till lampor och heminredning

Vi hjälper gärna till och skräddarsyr möbelpaket som passar för kontor, hotell, butiker med mera. Tveka inte att hör av dig till vår kundsupport på  eller 08-20 87 70 så hjälper vi dig på bästa sätt!

Stort sortiment av sängar

En bekväm säng och en skön natts sömn är något som gör att hotellgäster gärna återvänder. Därför är det viktigt för varje hotell att välja rätt säng. På Sleepo.se hittar du ett stort sortiment av sängar i bra kvalité och som är prisvärda. Välj bland kontinentalsängar, ställbara sängar, ramsängar, våningssängar och familjesängar som uppfyller dina och gästernas förväntningar. Kontakta gärna vår kundsupport på  eller 08-20 87 70 så får du hjälp med att välja passande säng. Du kan även besöka vårt showroom i centrala Stockholm för att känna och klämma på många av våra sängar i verkligheten.


Kontakta oss

Ring gärna oss på 08-20 87 70

Mejl: info@sleepo.se

Öppettider måndag-fredag 10.00-17.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Adress Showroom (Endast tidsbokning): Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm

 

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig till Sleepos nyhetsbrev nu för att inte missa våra fina nyheter och erbjudanden!

Du kan när som helst avanmäla dig från vårt nyhetsbrev.
Se vår integritetspolicy för att läsa om hur vi vårdar dina uppgifter.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;