Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Dekoration Barnrum

Söt prydnad, lekfull belysning och himmelska sänghimlar - inred barnrummet med sagolik dekoration som ser till att skapa en magisk atmosfär i barnrummet. Introducera stilfulla detaljer som både du och ditt barn kan växa med.

Dekoration barnrum

Att inreda ett barnrum är en rolig och kreativ uppgift. Det är en plats där fantasin får flöda och där barnet ska känna sig tryggt och hemma. En viktig del av inredningen är dekorationen. Här är några tips på dekorationer som passar perfekt i ett barnrum.

Väggdekorationer

Väggdekorationer är ett enkelt sätt att ge rummet en personlig touch. Det kan vara allt från posters och tavlor till wallstickers och dekaler. För barnrummet finns det många söta och roliga motiv att välja mellan. Djurmotiv och figurer från barnböcker är populära val. En fördel med väggdekorationer är att de är enkla att byta ut när barnet växer och intressena förändras.

Belysning

Belysning är en annan viktig del av dekorationen. En mysig lampa på nattduksbordet eller en rolig taklampa kan ge rummet en extra dimension. Det finns också lampor som projicerar stjärnor på taket eller väggarna vilket kan vara en uppskattad detalj för de små. Tänk på att välja lampor som är säkra och som inte blir för varma.

Kuddar och filtar

Kuddar och filtar kan både vara dekorativa och funktionella. En mjuk filt att mysa in sig i på kvällen eller en kudde att luta sig mot när man läser en bok är viktiga detaljer i ett barnrum. Det finns många söta och färgglada alternativ att välja mellan som kan matcha resten av rummets inredning.

Hyllor och förvaring

Förvaring kan också vara dekorativt. Hyllor med söta korgar eller lådor att förvara leksaker i kan både göra rummet mer organiserat och ge det extra karaktär. Tänk på att välja förvaringslösningar som är lättillgängliga för barnen så att de själva kan ta fram och plocka undan sina saker.

Sammanfattningsvis är dekorationer en viktig del av inredningen i ett barnrum. Välj dekorationer som passar barnets personlighet och intressen och som skapar en mysig och trygg atmosfär i rummet. Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av dekorationer för barnrummet. Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;