Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Hemma hos - Sanne Josefsson

Hemma hos

Sanne Josefsson

En solig och härlig dag i november var vi bjudna hem till influencern Sanne Josefsson som går under namnet @sannealexandra på Instagram. Sanne är en en tjej som har många bollar i luften då hon
arbetar på heltid med blogg, Instagram och eget företag. Något som Sanne tycker är viktigt är att hon vill känna ett lugn och harmoni när hon är hemma. Vi tycker verkligen att hon har lyckats fånga känslan.
Alla bilder i detta uppslag skyddas av upphovsrättslagen

Sanne Josefsson som går under namnet @sannealexandra på Instagram

"Något som Sanne tycker är viktigt är att hon vill känna ett lugn och harmoni när hon är hemma."

Vardagsrummet - hemmets hjärta

Vardagsrummet enligt Sanne är hemmets hjärta. Det är en väldigt social och öppen yta där både familj och vänner samlas. Den mysiga pläden i bild är gjord i mjukaste nyzeeländsk ull och är härlig att värma sig i när du kryper upp i soffan. Med ett trendigt och harmoniskt uttryck passar vasen Celeste in magiskt fint i inredningen hemma hos Sanne. Med en stor bukett i naturfärger blir den helt perfekt.

En glimt in i sovrummet

Med en glimt in i sovrummet ser vi återigen mjuka färger i beige och härliga textiler i linne. Överkastet Hannelin är mycket populärt och passar i alla hem med sin tidlösa och nätta design. Taklampan Ellipse är även den en stor favorit och är underbart vacker i sin ovala form och jerseytyg.

"Mjuka färger i beige och härliga textiler i linne."

Matplatsen - för hela familjen

I Sannes kök hittar du vårt minimalistiska och mycket stilrena matbord Pheno i svartbetsad ek. Bordet har gott om plats och rymmer hela den stora familjen.

Under matbordet har Sanne valt en tålig och vacker matta i en fräsch naturfärg som är gjord i tätare vävd i sisal. Den perfekta mattan med en lång livslängd.

"Minimalistiskt och stilrent"

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;