Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Jonathan Adler

Den ikoniska keramikern, designern, författaren och personligheten Jonathan Adler lanserade sin första keramik-kollektion på Barneys i New York 1994. Idag har han egna butiker över hela världen och finns hos tusentalet väl utvalda återförsäljare. Under åren har Jonathan Adlers kollektioner breddats och erbjuder allt du behöver för ett elegant och personligt hem - möbler, textilier och dekorativa objekt. Hjärtat är dock fortfarande keramiken som återkommer i de numera ikoniska produkterna Dora Maar, Gala och Muse.

Originellt med Jonathan Adler 

Två ord kan sammanfatta Jonathan Adler; färgglatt och unikt. Hos Sleepo finns det olika typer av produkter från detta högst individuella märke att välja mellan.

Gillar du starka färger och vågade mönster? Med Jonathan Adlers inredning får du något som verkligen sticker ut. Vare sig det är ett Jonathan Adler zebra fat eller en handduk av riktigt fin bomull i härliga orangea ränder, så kommer det garanterat att lysa upp ditt hem på allra bästa sätt. Varför inte ett doftljus eller två, som kan sprida en härlig arom av apelsin och havssalt, eller kanske röda vinbär och en hemtrevlig doft av Earl Grey, för att verkligen ge ditt hem en ny nivå av mysfaktor. Det krävs inte mycket att förnya om Jonathan Adler är inblandad.

Jonathan Adler har allt för hemmet, vad du än tycker om. Att svepa en skön, mjuk handduk om sig när man kommer ut ur duschen blir bara ännu bättre med en doft av skog och vildmark i luften. Jonathan Adler vet precis vad ordet kreativt innebär, vilket gör att det bara krävs några små detaljer för att förändra ditt hem och ge det mer personlighet. En multifärgad, mönstrad kudde livar lätt upp vardagsrummet eller sovrummet och med lövmönstrade guldfat får vilket rum som helst helt ny status. Låt Jonathan Adlers produkter och inredning ge ditt hem en mer personlig touch.

Handla Jonathan Adler hos Sleepo

Individualitet är både uppfriskande och kul. Hitta Jonathan Adlers produkter till bra pris här i vårt stora sortiment på Sleepo, vi ser till att dina nya varor snabbt skickas hem till dig. Vi erbjuder även fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp. På så sätt kan du se och känna på dina varor hemma i lugn och ro och falla för dessa nya favoriter om igen.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;