Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar
Sleepo Ambassadör

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren  - @pernillawahlgren på Instagram.

Följ med Sleepo till Casa de las Estrellas – Pernilla Wahlgrens nya hus i spanska Marbella!

Pernilla, en av Sveriges mest folkkära artister, influencers och TV-personligheter, har sedan tidigare ett hus i Marbella som hon kallar för Casa Rosa. För några månader sedan bestämde hon sig för att köpa ett större hus i samma område för att ha ett hem där hela familjen kan få plats. I huset Casa de las Estrellas har hon tänkt att hon ska få bli gammal och att barn, barnbarn och vänner ska kunna samlas och umgås. Vi på Sleepo fick den stora äran att få besöka och inreda huset!

Eftersom huset har en äldre känsla, där pasteller och för mycket starka färger inte riktigt passar in, ville Pernilla satsa på en lugnare och ljusare färgskala. Vi bestämde oss för att inreda med några av våra favoriter ur Sleepos sortiment där tonerna går i naturvitt och beige.

I husköpet ingick alla möbler och vi på Sleepo fick fria händer att ändra och göra om. För att bevara den autentiskt spanska känslan valde vi att behålla en hel del av de äldre möblerna och blanda med moderna designobjekt från vårt eget utbud. Det blev ett lyckat resultat och skapade en härlig balans mellan det gamla och nya.

Alla drömmer vi väl om ett riktigt mysigt och avslappnande sovrum?

Pernilla Wahlgren är även hon inget undantag. I hennes nya hus ligger det stora sovrummet på en avskild våning där det finns ett stort badrum, dressing room och terrass – en perfekt plats att dra sig tillbaka till efter en lång dag. Men för att höja mysfaktorn behövde sovrummets hårda känsla mjukas upp.

Vi gjorde just detta genom att introducera en härlig matta, en Billie loungestol och massor av underbara textilier. Sängen fick en riktigt lyxig hotell-look med hjälp av vår populära sänggavel Art, med ett helt gäng av taktila prydnadskuddar och fantastiska sängkläder.

Vardagsrummet blev en viktig plats i huset. Där ville Pernilla att det skulle kännas inbjudande, mysigt och att möblerna skulle vara riktigt bekväma.
Billie soffan blev det självklara valet med sitt mjuka teddy-tyg, oerhört sköna komfort och generösa storlek. Även mattan Fluffy i flokati-ull kändes klockren med sin långa och mysiga lugg.
Pernillas högsta prioritet var att alla hennes barn ska tycka om och trivas i huset.
Att inredningen skulle kännas tilltalande, speciellt för dottern Bianca, var viktigt för att de ska känna sig bekväma och ofta komma på besök. Vi valde därför att möblera för en stor familj med fokus på utrymme för hela familjen.
Husets matplats blev även den oerhört viktig att inreda på rätt sätt. I kombination med ett äldre, antikt matbord som redan fanns på plats, valde vi matstolen Coco – en stor favorit här på Sleepo! Dessa, tillsammans med bordet, skapade en hemtrevlig känsla där man gärna sitter i timme efter timme.
Stora härliga mattor, i mjuka färger, låg även de i fokus. Vi valde att satsa på några få mattor men i stora storlekar för att ge varje rum en mer imponerande känsla.
Två av mattorna som nu pryder Casa de las Estrellas golv är flokatimattan Fluffy och ullmattan Copenhagen.

I höst kommer du kunna se mer av inredningen när Sleepo besöker Pernillas hus i Wahlgrens Värld!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;