Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vaser

Ett av de enklaste sättet att piffa upp och ge liv åt rummet är att ha färska blommor hemma i vackra vaser. Oavsett om det gäller snittblommor eller en vacker gren behövs det en passande vas. Hos oss hittar du vaser från en mängd olika varumärken, i flera former och nyanser.

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Din nya, fina vas hittar du hos oss på Sleepo

Ett av de enklaste sättet att piffa upp och ge liv åt rummet är att ha färska blommor hemma i en vacker vas. Oavsett om det gäller snittblommor eller en vacker gren behövs det en passande vas. Hos oss hittar du vaser från en mängd olika varumärken, i flera former och nyanser.

Populära vaser i olika utföranden

Det finns inte mycket som slår en härlig blombukett i en vacker vas. Här hittar du vaser som är fina både med och utan buketter i mängder av material och utföranden, för att du ska hitta en vas som passar just dig och din inredningsstil. En rund vas rekommenderas för dig som gillar att ha en större uppsättning snittblommor då du med en rund vas väldigt enkelt kan hålla buketten på plats och samtidigt får du en maffig look. Till buketter som är längre i skaftet rekommenderar vi att du väljer en rak, hög vas som ger blommorna gott om plats. 

Är du ute efter den där härliga och bohemiska känslan i ditt blomsterarrangemang så bör du välja en vas i keramik istället för en vas i klarglas. Placera en bukett med torkade blommor i din keramikvas så får du en bukett som aldrig vissnar och bara blir finare med tiden. Välj din vas i keramik i harmoniska färger som beiget, vitt, grått eller svart.

I badrummet eller på sängbordet kan det vara väldigt fint att placera en ensam blomma i en mindre vas, det är de små detaljerna som gör skillnad i hemmet! Är du istället sugen på en stor och maffig vas så har vi ett brett sortiment av snygga golvvaser. För att få in ännu mer grönska i hemmet så har vi även ett brett sortiment av stilfulla krukor!

Vaser från välkända varumärken

Att hitta den perfekta vasen  är inte så svårt när du letar hos oss på Sleepo. Här finner du ett brett sortiment av trendsäkra vaser från flera kända varumärken. Du hittar bland annat populära vaser från Skruf, som Pallo Vas och Kolonn Vas, Jonathan Adler, Cooee Design, DBKD, House Doctor, IsaDeco, HKLiving, Broste Copenhagen och Hübsch för att nämna några. Populära Kolonn Vas och Pallo Vas i alla storlekar och färger finner du också i vårt breda soriment av vaser.

Scrolla och hitta klicka hem din favoritvas till dig själv eller till någon som du tycker om!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;