Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Morgonrockar

Mysiga morgonrockar för mysiga stunder. Klä hela familjen, även de allra minsta, i härligt mjuka material. Börja dagen på rätt sätt med en lyxig morgonrock i underbar kvalitet och design.

Förstklassig kvalité på morgonrockar från Sleepo

Våra ljuvliga morgonrockar från bland annat Gant, Beach House, Lexington och Mille Notti är perfekta för lata dagar och långa frukostar. Här väljer du bland sköna kvaliteter av bomull, siden och frotté samt många storlekar av morgonrockar för dam, herr och barn. Njut av en lång morgon i en skön morgonrock. 

Köp en lyxig morgonrock online

Vill du sätta en extra guldkant på morgontimmarna före jobbet eller skolan? Köp då en lyxig morgonrock i underbar kvalitet och njut av en god frukost, läs tidningen eller titta på morgon-tv. Oavsett om du har en stressig vardagsmorgon eller en njutbar helgförmiddag blir allt lite bättre i en varm och lyxig morgonrock.

Vi har mysiga morgonrockar i flera olika färger och mönster. Den gemensamma nämnaren är att de är tillverkade av fina material på ett rejält sätt för att de ska hålla sig fräscha under en lång tid.

Sköna morgonrockar

Våra sköna morgonrockar finns i tre olika kategorier: morgonrock herr, morgonrock dam och morgonrock barn. Låt hela familjen få en egen skön morgonrock!

I vårt utbud av morgonrockar har vi endast tagit in tillverkare som vi vet håller en genomgående hög klass. Det innebär att vi bara säljer morgonrockar i hög kvalitet från kända märken. Vi har till exempel morgonrockar från Beach House och Mille Notti. Numera har de vuxit betydligt större än så, men deras produkter borgar fortfarande från en genuin svensk kvalitet. Här finns också Gant morgonrock från det internationella storföretaget Gant. De har tillverkat lyxprodukter och kvalitetskläder i över ett halvt sekel nu och Gants morgonrockar håller lika hög klass som deras övriga sortiment. De har en modern design utan att glömma de naturliga rötterna i östra USA. 

Materialet är en viktig del för att du ska bli nöjd med din morgonrock. Vi säljer morgonrockar i tre olika material: bomull, siden och frotté. Flera av våra morgonrockar har en absorberande bomull som gör att den lättare drar åt sig fukt utan att kännas våt. Det är en fördel om du kommer direkt ur duschen och vill torka snabbt och bekvämt. Med en morgonrock i siden känner du ständigt lätta smekningar mot huden som gör dina morgonritualer trevligare. Då blir de där dagarna vid frukostbordet eller framför tv:n både långa och njutningsfulla.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;