Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

INSPIRATION

"Den här stilen andas lyx, låt dig inspireras av alla detaljer, färger och den fantastiska inredningen!"

Master Bedroom

Vi kliver direkt in i det stora sovrummet som går i bruna, mysiga toner och ger en lyxig hotellkänsla med heltäckningsmatta och textiler i sammet. Överkastet Paolo i en perfekt mullvadsbrun färg pryder den fanstastiska sängen och på sängbordet står den vackra vita vasen Pillar. Fåtöljen som är i en orange rostig färg bryter av på ett snyggt sätt samtidigt som den passar in med all annan inredning i sovrummet.

Gästrummet

I det magiska gästrummet hade vem som helst velat flytta in. Med en mörkgrå färg målad på både tak och väggar, häftiga stuckaturer och mycket textiler får vi även här den eftertraktade hotellkänslan. Den vackra pläden i bild är gjord i mjukaste mohairull och är lika fin att slänga lite slarvigt på sängen som att mysa med i soffan. I det stora fönstret står vår ståtliga bordslampa Triangle Cone. En tidlös lampa som passar in i alla hem.

"Med häftiga stuckaturer och mycket textiler får vi även här den eftertraktade hotellkänslan."
"Minimalistiskt och stilrent"

Passage till vardagsrum

Passagen in till vardagsrummet är till skillnad från de andra rummen i lägenheten i en ljus kulör. Den minimalistiska men ändå uttrycksfulla tavlan Doodle kommer i tre varianter och är en illustration av Day Homes Creative Director Marianne Brandi. På golvet ligger den mjukaste mattan i ull som är ljuvlig att gå barfota på. Granada är en härligt tjock, melerad matta med mycket struktur och karaktär.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;