Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Globen Lighting

Globen Lighting är ett svenskt belysningsföretag som grundades år 1983 och har sedan dess lyst upp många hem. Deras trendsättande sortiment formges till större del in-house och grunden i deras formgivning bygger på ett modernt, spännande och kreativt formspråk. Deras sortiment har en bred variation både vad gäller stil och funktion, vilket skapar något för alla. 

Globen Lighting - Lampor & Belysning

Globen Lighting erbjuder har ett stort sortiment av modern belysning för alla hem. Hos Globen Lighting ligger fokus på kreativa former och innovativa funktioner som gör deras lampor till så mycket mer än bara ljuskällor. Med modern design och stor passion skapar Globen Lighting produkter som sätter en helt ny prägel på ditt hem.

Historien bakom Globen Lighting

Globen Lighting är mer kreativa än någonsin. 1984 grundandes bolaget av Anders Hall i Svenljunga och är idag ett framgångsrikt familjeägt företag som erbjuder ett stort sortiment av modern belysning för alla hem och miljöer! Globen Lightings mål och vision är att skapa den perfekta sinnesstämningen i varje rum med sin belysning, varje lampa har en viktig roll i rummet som den placeras i och Globen Lighting själva kallar detta för ”Transforming Moods”.Introducera ljus i hemmet med belysning från Globen Ligting

Introducera mer ljus i ditt hem med belysning från Globen Lighting. Här på Sleepo finner du stilfulla taklampor, plafonder, golvlampor, bordslampor, vägglampor, lampskärmar och lampfötter från varumärket. I vårt breda belysningssortiment från Globen Lighting kan du bland annat handla favoriterna Kyoto, Ray, Tropez och Torrano som du finner i flera populära färger och utföranden. 

Kombinera funktionalitet, estetik och glädje i hemmet med magisk, vacker belysning från Globen Lighting!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;