Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Lovely linen

Lovely Linen har sedan 1992 tillverkat kvalitativa produkter av linne. Företaget har inspirerats av materialets långa historia samt de fantastiska egenskaperna som linne besitter. Med deras mjuka plädar och specialtvättade sängkläder får ditt hem den mysiga och personliga prägeln som gör det lätt att trivas.

Om Lovely Linen 

Lovely Linen by Kardelen tillverkar rustikt vackra hemtextilier som sängkläder och handdukar av 100 % naturligt linne. Märket förenar ett traditionellt och praktiskt material med en modern design.

Naturliga sängkläder i linne

Naturliga sängkläder garanterar en skön sömn. Naturmaterialet linne låter kroppen andas under natten och känns svalt när det är varmt och värmer när det är kallt. Lovely Linen by Kardelen tillverkar sängkläder av 100 % linne som odlas i Europa. Alla deras linneprodukter finns i vackra, jordnära färger som ger en avkopplande känsla i sovrummet. Matcha örngott, sängkappor och lakan i samma, eller olika, färger för ett naturligt och bekvämt sovrum. Märket, som startade år 1992 har som ambition att tillverka högkvalitativa linneprodukter med modern design.

Lättskött och hållbart

Förutom att vara mycket bekväma är sängkläderna från Lovely Linen by Kardelen både slitstarka och lättskötta. Sängkläderna tvättas i 60 grader och kan torktumlas men det går givetvis lika bra att hängtorka. Linne är ett material som blir finare ju mer det används och texturen på tyget ger en fin och rustik karaktär till alla sorters hem oavsett om du har en modern eller en traditionell heminredning. Genom det breda utbudet av olika jordnära färger på sängkläderna kan du enkelt välja en färg som passar ditt sovrum.

En av de största fördelarna med linne är att det är ett väldigt hållbart material som du kommer ha användning för i många år. Idag är Väljer du dina sängkläder i linne i stället för andra material som exempelvis bomull gör du ett bättre val för miljön. 

På Lovely Linen använder de endast europeiskt lin för att säkerställa hög kvalitet och lämpliga produktionsprocesser. De arbetar också endast med tillverkare i europa för att minimera transportbehovet och säkerställa transportmetoder av hög kvalitet. Hållbarhet och material är något som varumärket värdesätter högt, vilket verkligen syns och känns på produkterna.

Förbättra sömnen med sängkläder

Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Där kopplar vi av, sover och laddar batterierna inför nästa dag. Genom fina sängkläder kan vi förbättra vår sömn och vakna mer utvilade. Många upplever att de får skönare sömn med sänglakan av linne. Hitta dina favoriter från Lovely Linen by Kardelen och få fri frakt på ditt köp. Varför inte passa på att kombinera ditt köp till sovrummet med en mysig och varm pläd av linne och ull?

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;