Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

layered

Layered är ett svenskt varumärke som erbjuder kvalitetsmattor och möbler i modern skandinavisk design. Varumärket lanserades 2015 med en vision om att skapa unik design inspirerad av olika typ av konstformer inom mode, arkitektur, fotografi och kultur.

Layered- Unik Design

Layered är ett svenskt varumärke som erbjuder kvalitetsmattor och möbler i modern skandinavisk design. Varumärket lanserades 2015 med en vision om att skapa unik design inspirerad av olika typ av konstformer inom mode, arkitektur, fotografi och kultur.

Skandinavisk elegans med en modern twist 

Layered är ett populärt varumärke och vi förstår varför. Layered säljer både mattor och möbler i skandinavisk design med en modern tvist. Produkterna från Layered är tillverkade av hållbart hantverk med 100% naturliga eller återvinna material för att göra dem så slitstarka som möjligt. Är du ute efter en matta från Layered? Hos oss på Sleepo hittar du den mjuka ullmattan Shaggy, som är perfekt att sätta fötterna på när när man stiger upp ur soffan eller sängen. Vi har även mattor i olika former och mönster, dessa mattor är som ett konstverk och drar uppmärksamheten till sig. Oavsett vad du är ute efter för matta är vi säkra på att du kommer att hitta den hos oss på Sleepo. Spana in vårt breda sortiment av mattor från Layered.

Historien bakom Layered 

Malin Glemme är grundare och Creative Director. Malin var ute efter en matta som var hållbart producerad till ett rimligt pris, detta var inte det lättaste. Malin tog då saken i egna händer och producerade en egen design och hittade ett familjeföretag i Bhadohi i Indien som producerade mattan som sedan uppmärksammats i ett inredningsmagasin. Malin fick fler och fler förfrågningar om vart hon köpt mattan och där och då föddes idén till att starta Layered. 

100 000+ nöjda kunder!

Vi säljer ett stort antal prisvärda produkter från Layered med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några funderingar kring en produkt från Layered?  

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt möbler från Layered på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av möbler från Layered, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;