Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör. Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Marimekko - hemtextilier

Marimekko är varumärket för de som älskar textilier och heminredning med klassisk och tidlös design. De har tillverkat högkvalitativa hemtextilier, kläder, väskor och mycket mer sedan starten 1951.

Upptäck den klassiska och unika designen från Marimekko

Människor världen över har förälskat sig i Marimekkos produktportfolio som bland annat inkluderar de omåttligt populära och klassiska blommönstren. Förutom traditionella hemtextilier såsom Marimekko påslakan, kökshanddukar och bordsdukar har de många andra typer av produkter i sitt sortiment. Hit hör exempelvis Marimekko duschdraperi som gör ditt badrum gemytligt och ger det en tidlös touch. De har också kläder, accessoarer och olika typer av heminredning som alla är noggrant designade och håller samma höga kvalitet. Njut av Marimekkos ikoniska 60-talsdesign både i och utanför hemmet och det med gott samvete. Marimekkos produkter är nämligen tillverkade med hänsyn till både konsumenter, miljön och omvärlden.

Marimekko tillverkar tidlösa kvalitetsprodukter sedan 50-talet

Marimekko är ett finskt företag grundat 1951 och som snabbt blev en favorit i hushållen, inte bara i Finland. Deras produkter säljs världen över i ungefär 40 länder och det ikoniska och unika vallmomönster som finns i många olika färger slutar aldrig att vara populära och förekommer på bland annat Marimekko handdukar och Marimekko sängkläder. Detta är märket för dig som värderar både design, kvalitet och funktion högt. Hållbarhet och samvete är något som Marimekko verkligen respekterar och som blivit en allt större del av deras varumärke. ""Rättvisa för allt och alla"" är de ord som definierar deras värden gällande hållbarhet. Dina högkvalitativa Marimekkoprodukter håller länge och är dessutom tillverkade med väldigt liten miljöpåverkan.

Handla Marimekkos tidlösa designprodukter hos Sleepo

Sleepo är stolt återförsäljare av finska Marimekko och riktar sig till den medvetna kunden som vill handla sina favoritprodukter tryggt, smidigt och enkelt. Dessutom erbjuder vi självklart både fri frakt och snabb leverans. Gör ditt hem personligt med Marimekko och handla smidigt när du vill ur deras breda sortiment av högkvalitativa textilier och heminredning hos oss. Var säker på att du gör ett medvetet val av både återförsäljare och produkt!

Se hela vårt stora utbud av prisvärda och sköna påslakan, örngott och underlakan.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;