Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tempur

Tempur är ett välkänt och populärt varumärke som producerar madrasser, kuddar och sängar. I många år har Tempur-produkter utvecklats av sömnexperter och ingenjörer för att just du ska få en anpassad komfort för din kropp och en god natts sömn. Missa inte chansen att uppleva den underbart viktlösa känslan med oslagbara produkter från Tempur.

Om TEMPUR

Under början av 70-talet utvecklade National Aeronautics and Space Administration, även kallade NASA, ett material som skulle vara tryckavlastande när astronauterna skulle skjutas upp i luften. Dessa forskare skulle bidra till vad som senare blev Tempur produktionsanläggningar, vilka fokuserar på att producera detta speciella material för sömnprodukter såsom Tempur madrasser och Tempur kuddar. Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Stöd för huvud och nacke med Tempur kudde

En Tempur-kudde ger ett bra stöd för huvud och nacke då den tillåter ditt huvud att sjunka ner en bit, vilket förhindrar att du ligger i en obekväm position. Vaknar du ofta med nackstelhet är en Tempur-kudde en bra investering. Kudden, som började säljas redan år 1991, blev omedelbart en succé och är än idag mycket populär. Produkter från Tempur är dessutom temperaturkänsliga. Detta innebär att din kroppstemperatur stabiliseras så att du ska sova gott genom hela natten. 

Här hittar du: Tempur Kudde Original, Tempur Kudde Millenium, Tempur Kudde Cloud Comfort, Tempur Kudde Traditional

Tempur madrass - fantastisk sömnkomfort 

De unika materialet som återfinns i Tempurs produkter formar sig efter din kropp och hjälper dig att sova rätt. Din liggställning blir skonsam för kroppen. Materialet är mjukt där det borde och fast där man behöver det. Med en Tempur madrass får du en känsla av viktlöshet och en helt fantastisk sömnkomfort.

Här hittar du: Tempur Bäddmadrass, Tempur Kombimadrass, Tempur Madrass Original, Tempur Madrass Ice-Grey, Tempur Madrass Cool Touch.

Tempur säng - Stort sortiment

Vi erbjuder ett väldigt brett utbud när det gäller Tempursängar. Vi har Tempur sängar i flera av olika prisklasser och vi erbjuder regelbundet överlägsna kampanjpriser där du som kund kan spara flera tusenlappar. Du har också stora valmöjligheter vad gäller sängmått. Vi säljer bland annat Tempur enkelsängar i mindre bredd som 80 cm samt Tempur dubbelsängar av större mått, exempelvis 180 cm. Dessa finns i ett antal olika färger och här finner du bland annat stilrena sängar i färgerna blå, grå och svart. Den populära Tempur kontinentalsäng är ett snyggt tillskott till varje sovrum.

Hos oss på Sleepo kan du köpa produkter såsom Tempur säng, Tempur kudde, Tempur madrass, Tempur bäddmadrass och Tempur örngott från märket Tempur.

Att en Tempur-produkt är en god investering håller de flesta med om. Det har genomförts diverse undersökningar av olika produkter från Tempur. Bland annat minskar materialet som finns i Tempur dina kroppsrörelser med upp till 80 procent under en natts sömn och bidrar dessutom till bättre blodcirkulation. Det ger dig en lugnare, bättre sömn. Tempur används, och rekommenderas, av mer än 75 000 medicinska experter världen över. Förbättra din nattsömn du också!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;