Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Solstol & solsäng

Få ut det allra bästa av sommaren och spendera dina soltimmar på en snygg och bekväm solstol eller solsäng från oss på Sleepo. I vårt breda sortiment finns det en solstol för alla, oavsett stil och tycke. Dekorera uteplatsen med din nya solstol!

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Njut av sommaren i en solstol eller solsäng!

Få ut det allra bästa av sommaren och spendera dina soltimmar på en snygg och bekväm solstol eller solsäng från oss på Sleepo. I vårt breda sortiment finns det en solstol för alla, oavsett stil - Dekorera uteplatsen med din nya solstol!

Ett brett sortiment av solstolar & solsängar

Hos oss på Sleepo är valmöjligheterna stora när det kommer till att hitta en perfekt solstol eller solsäng. Vårt stora sortiment bjuder på många olika varianter i en lång rad färger och material. Kanske passar en solstol i trä bäst? Eller så vill du kanske ha en oerhört tålig solstol i konstrotting? Välj även bland de populära kategorierna solstol vit, solstol svart, solstol natur och solstol med dyna, för att hitta vad som passar dig bäst.

Prisvärda set & flerpack för uteplatsen

Hur många solstolar eller solsängar behöver din uteplats? Här på Sleepo säljer vi solstolar och solsängar i både 1-pack och 2-pack. Du kan även välja att köpa ett prisvärt set med solstol och matchande bord – möjligheterna är många.

Utforska vårt utomhussortiment och upptäck din nya favoritsolstol!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;