Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Solstol & solsäng

Få ut det allra bästa av sommaren och spendera dina soltimmar på en snygg och bekväm solstol eller solsäng från oss på Sleepo. I vårt breda sortiment finns det en solstol för alla, oavsett stil och tycke. Dekorera uteplatsen med din nya solstol!

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Njut av sommaren i en solstol eller solsäng!

Få ut det allra bästa av sommaren och spendera dina soltimmar på en snygg och bekväm solstol eller solsäng från oss på Sleepo. I vårt breda sortiment finns det en solstol för alla, oavsett stil - Dekorera uteplatsen med din nya solstol!

Ett brett sortiment av solstolar & solsängar

Hos oss på Sleepo är valmöjligheterna stora när det kommer till att hitta en perfekt solstol eller solsäng. Vårt stora sortiment bjuder på många olika varianter i en lång rad färger och material. Kanske passar en solstol i trä bäst? Eller så vill du kanske ha en oerhört tålig solstol i konstrotting? Välj även bland de populära kategorierna solstol vit, solstol svart, solstol natur och solstol med dyna, för att hitta vad som passar dig bäst.

Prisvärda set & flerpack för uteplatsen

Hur många solstolar eller solsängar behöver din uteplats? Här på Sleepo säljer vi solstolar och solsängar i både 1-pack och 2-pack. Du kan även välja att köpa ett prisvärt set med solstol och matchande bord – möjligheterna är många.

Utforska vårt utomhussortiment och upptäck din nya favoritsolstol!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar