Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ljus & Ljusstake

Maximera mysfaktorn hemma med en härlig ljusstake och ljus, kombinera gärna flera ljusstakar och ljus. Dekorera med de som passar just din stil genom att välja bland vårt lysande utbud av ljusstakar och ljus i olika former, storlekar och nyanser. Mixa, matcha och mys!

Utvalt för dig

Skapa en mysig stämning med ljus & ljusstake från oss på Sleepo

Maximera mysfaktorn hemma med en härlig blandning av ljusstakar och ljus. Dekorera med de som passar just din stil genom att välja bland vårt lysande utbud av ljusstakar, ljuslyktor och ljus i olika former, storlekar och nyanser. Mixa, matcha och mys!

Brett sortiment av ljus och ljusstakar

Här hittar du fina ljus och ljusstakar, så att du kan göra ditt hem extra mysigt. I vårt breda sortiment så finner du prisvärda ljus, ljusstakar och ljuslyktor som alla andas hög kvalitet. I en innovativ design och utsökta material som mässing, marmor silver och glas, allt hittar du hos oss på Sleepo!

Vem älskar inte att tända ett härligt doftljus? Doftljus skapar en mysig stämning i hemmet och är samtidigt en fin inredningsdetalj. Välj gärna ditt doftljus efter säsong för att skapa en trivsam atmosfär och höja mysfaktorn i hemmet.

Hos oss på Sleepo hittar du ljusstakar och ljus i olika former, storlekar och nyanser. Varför inte välja en vägghängd ljusstake,  en liten ljuslykta eller en stor ljuslykta att ha stående på golvet? 

Julens fina ljus & ljusstakar

Levande ljus hör julen till. Men för att vara på den säkra sidan innan olyckan är framme så erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa, verklighetstrogna led-ljus. Placera dem i våra tjusiga ljusstakar eller lyktor, tänd smidigt och enkelt med en fjärrkontroll och känn dig lugn innan du går hemifrån. Alla våra led-ljus från det välkända varumärket Uyuni Lighting finns att välja som värmeljus, kronljus och blockljus i mängder av storlekar och utföranden, både estetiskt vackra och praktiska!

Välj dina nya ljus, ljusstakar och ljuslyktor från flera kända varumärken så som Tell Me More, House DoctorLinum, Byon, Hübsch, Skruf, DBKD och Jonathan Adler!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;