Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

TÄCKEN

Ett bra täcke kan göra stor skillnad, oavsett hur bekväm madrassen eller kudden är kommer ett väl temperaturreglerat täcke ge en fantastisk natts sömn. Alla är vi olika, såklart. Vissa behöver inte mer än ett tunt sommartäcke året runt, medan andra behöver duntäcken och filtar även mitt i sommaren.

Sköna täcken

Vad känns bättre än att krypa ner i en skön säng efter en lång dag? Att krypa ner under ett riktigt bra och härligt täcke såklart!

Täcken för alla

Ett bra täcke kan göra stor skillnad, oavsett hur bekväm madrassen eller kudden är kommer ett väl temperaturreglerat täcke ge en fantastisk natts sömn. Alla är vi olika, såklart. Vissa behöver inte mer än ett tunt sommartäcke året runt, medan andra behöver duntäcken och filtar även mitt i sommaren. Det viktigaste är att hitta något som passar just dig och på Sleepo finns massor av alternativ att välja mellan. Vad du än söker finns det garanterat något för dig och dina behov, vare sig du är en varm eller kall sovare. Det är kvalitet det handlar om, till ett bra pris.

Både för stora och små

Täcken finns i flera former och storlekar, både för barn och vuxna. Så söker du täcken på nätet har du hamnat helt rätt, för här finns både barntäcke, fibertäcke och täcke för dubbel- såväl som enkelsängar. Med märken som Norsk Dun, NG Baby och Sweet Dreams råder det verkligen ingen brist på kvalitet heller, låt dig inspireras av alla fantastiska alternativ och möjligheter och få en god natt. Ett riktigt bra täcke kan ge många avkopplande nätter av skön och behaglig sömn. Därför har vi sett till att bara erbjuda det allra bästa att välja mellan, samtidigt som det inte kostar så mycket.

Olika material och känsla

Vare sig du vill ha ett lätt, billigt täcke med syntetmaterial eller ett riktigt härligt och lyxigt silkestäcke har Sleepo det du söker efter och det med bara några enkla klick. Titta runt bland vårt stora sortiment och hitta din nya favorit idag! Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp, för att göra din upplevelse så enkel och avslappnad som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans