Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Sänggavlar

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut? En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxifa känslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt.

Piffa upp sovrummet med en sänggavel

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut. En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men den kan kännas naken och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ditt sovrum får ett lyft samtidigt som du optimerar dina förutsättningar för en god natts sömn. En gavel kan nämligen ha både funktionella och utseendemässiga fördelar - så se till att välja en som passar till just din säng. 

Sänggavlar finns i många olika material och färger. Vissa är tjocka och mjuka för att du ska kunna luta dig emot dem utan att få ont i ryggen. Det passar bra om du exempelvis tycker om att sitta upprätt och läsa innan du somnar. Andra är tillverkade i trä för att det passar bättre till resten av inredningen i sovrummet. Det bästa tipset är att välja en som passar in i din inredningsstil. Du kan alltid byta ut den senare om du vill ha en förändring.

Hemtrevlig känsla med en gavel

Med en sänggavel får du ytterligare en möjlighet att sätta din egen prägel på rummet. Om du intresserar dig för inredning vill du säkert att varje detalj ska vara perfekt. En gavel har en större effekt på rummet än vad många tror, denl skapar en hemtrevligare känsla och ser till att du slipper stöta huvudet mot väggen. Se bara till att köpa en som passar storleken på din säng. En sänggavel som är för bred eller för smal riskerar att skapa fula och obekväma kanter. 

På Sleepo har vi sänggavlar för alla smaker och stilar. Här väljer du mellan kända svenska märken som tillverkar gavlar med lång livslängd. Ett exempel är Kinnabädden som har specialiserat sig på skandinavisk design och komfort, sedan har vi våra egna sänggavlar och sängar från Sleepo Beds. En sänggavel från Kinnabädden kan vara svart eller vit, mjuk eller hård, men gemensamt har de att de alla håller hög kvalitet. En annan av våra tillverkare är Mille Notti. De är kända för sina pikerade gavlar som finns i flera olika tygnyanser.

Piffa upp din säng med en snygg och prisvärd gavel från något av designermärkena Mille Notti, InBed, Mavis, Kinnabädden eller något av de andra kända märkena som finns i vårt Showrrom på Markvardsgatan 9. Om du letar efter gavel i en specifik storlek så har vi gavlar i storlek 80 till 260, kika i vårt sortiment. Gaveln levereras med eller utan gavelkudde beroende på modell. Låt din sänggavel bli sovrummets snyggaste inredningsattiralj och beställ den enkelt och bekvämt direkt från oss.

Oavsett vilket märke, material eller färg som du väljer finns det både bekväma och snygga val som passar din säng och ditt sovrum. Nästa gång du lutar huvudet mot kudden behöver du inte oroa dig för att slå i väggen eller skapa fula fläckar på tapeten. 

Gavelstorlekar: 80, 90, 105 ,120, 140, 150, 160, 180, 210, 240 och 260

Modeller: Trä, stoppade, vita, vadderad, klädd m.fl.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Förlängt öppet köp till 31 jan
Just nu har vi förlängt öppet köp till 31 jan.