Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Bäddsoffor

Bor man litet räknas varje kvadratmeter. En bäddsoffa får enkelt plats i även det allra minsta utrymmet, så att man kan ha gäster på dagen och sova gott om natten utan att det behöver ta upp mer plats än nödvändigt. Här hittar du bäddsoffor som är både snygga och funktionella.

Prisvärd bäddsoffa

Oavsett om du har liten boyta eller behöver göra plats för övernattande gäster är en bäddsoffa både praktisk och snygg - det bästa av två världar.

Bäddsoffor sparar plats

Bor man litet räknas varje liten kvadratmeter, ibland kanske man inte ens har plats för både säng och soffa. En 2-sits bäddsoffa får enkelt plats i även de minsta utrymmen, så att man kan ha gäster på dagen och sova gott om natten, utan att det behöver ta upp mer plats än nödvändigt. Hos oss på Sleepo hittar du soffor i tyg, skinn, divaner och hörnsoffor i flera olika färger och storlekar. Bäddsoffor är mer än bara soffor att sova i, det är en säng och en soffa i ett. Har man inte plats för både säng och soffa är detta ett alldeles utmärkt alternativ.

Utmärkt för gäster

Besök kan vara både väntat och oväntat. Oavsett vilket, är en bäddsoffa med en skön, utfällbar säng ett betydligt trevligare alternativ än bara en vanlig soffa för gäster. Fäll bara ut bäddsoffan och bädda upp på kvällen, för att på morgonen sedan fälla ihop den igen till en vanlig sittplats. Detta är både billigare och mer praktiskt än att köpa en extrasäng som står oanvänd när inga gäster är på besök. Hos Sleepo finns det gott om alternativ för dig som letar soffor online, vilken stil och design du än vill ha, för att göra ditt vardagsrum eller gästrum till mer än vad det är.

Soffor i olika stilar

Hos Sleepo finns gott om billiga soffor, både 2-sitsiga bäddsoffor såväl som divaner och bäddfåtöljer. Med vårt stora sortiment hittar du garanterat något som faller dig i smaken, så ta en titt och hitta din nya favorit idag! Vi erbjuder fri frakt och dessutom snabb leverans och 14 dagars öppet köp, så att jakten på din nya bäddsoffa blir så smidig som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar