Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barnsäng & Barnmadrass

Hos oss på Sleepo hittar du barnsängar och madrasser till bra priser! Bland vårt sortiment hittar du barnsängar, barnmadrasser, juniorsängar, spjälsängar, vaggor och växasängar. Vad du än är ute efter för typ av barnsäng och barnmadrass är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo. Spana in vårt sortiment nedan! 

Populära varumärken

Prisvärd barnsäng

Hos oss på Sleepo hittar du barnsängar och madrasser till bra priser! Bland vårt sortiment hittar du barnsängar, barnmadrasser, juniorsängar, spjälsängar, vaggor och växasängar. Vad du än är ute efter för typ av barnsäng och barnmadrass är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo.

Brett sortiment av barnsängar och barnmadrasser

En barnsäng ska självklart vara skön och snygg men det är minst lika viktigt att den är praktisk. Den kombinationen har vi på Sleepo, snygga, sköna och praktiska barnsängar. I ett barnrum är det lätt att det blir stökigt med alla leksaker, därför kan det vara bra att köpa en barnsäng som rymmer mycket förvaring, vi har barnsängar med lådor under som man enkelt kan lägga ner alla leksaker. Om det är så att barnen delar rum har vi även en mängd våningssängar, perfekt om man har en mindre yta att inreda. 

Komplettera ditt sängköp med härliga sängkläder, vi har mjuka barnsängkläder i olika prisklasser och storlekar just för att det ska passa just ditt hem och inredningsstil. 

Köp barnsäng online på Sleepo

Vi har ett brett sortiment av barnsängar och madrasser från en rad välkända varumärken. Du hittar barnsängar och madrasser från bland annat Mavis, NG Baby, Rätt start, Troll Nursery samt vårt egna varumärke Sleepo Collection

Vi säljer ett stort antal prisvärda barnsängar & madrasser med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt barnsäng och barnmadrasser på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av barnsängar och madrasser, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;