Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängkappa

Sängen tar ofta upp en stor del av inredningen i ett sovrum, därför är det viktigt att den ser inbjudande ut. Med någon av alla våra sängkappor kan du ge din säng ett mer enhetligt och vackert intryck. En sängkappa hjälper dig att på ett enkelt sätt ändra utseendet på din säng. Våra sängkappor kommer från varumärken välkända för sin goda kvalitet. De finns i olika storlekar för att passa både den riktigt stora och den lilla sängen. Du kan även välja olika längder på sängkappan beroende på hur hög säng du har. I sortimentet finns flera olika material och färger.

Köp Sängkappa - finns i flera varianter

Sängen tar ofta upp en stor del av inredningen i ett sovrum, därför är det viktigt att den ser inbjudande ut. Med någon av alla våra sängkappor kan du ge din säng ett mer enhetligt och vackert intryck.

En sängkappa hjälper dig att på ett enkelt sätt ändra utseendet på din säng. Våra sängkappor kommer från varumärken välkända för sin goda kvalitet. De finns i olika storlekar för att passa både den riktigt stora och den lilla sängen. Du kan även välja olika längder på din sängkappa beroende på hur hög säng du har. I sortimentet finns flera olika material och färger. Du hittar bland annat sängkappa i linne, sängkappa i bomull och sängkappa i canvas. Vilken färg du väljer beror på vilket intryck du vill skapa i ditt sovrum. En vit sängkappa ger ett till exempel krispigt och fräscht intryck, en beige sängkappa ger ett neutralt och sobert intryck medan en grå sängkappa i linne ger en mer rustik look.

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Förnya sovrummet med en vacker sängkappa

En sängkappa är en fantastisk inredningsdetalj. Den hjälper dig att dölja den mindre tilltalande resårbottnen på sängen, samtidigt ger den ditt sovrum ett helt nytt uttryck. Kombinerad med vackra sängkläder och överkast kan du skapa en riktig lyxig hotellkänsla i ditt sovrum. Hos oss hittar du bland annat Himla sängkappa i olika modeller. Välj mellan en romantisk, löst böljande eller inred med en krispig, slät variant. Sängkapporna kommer i olika färger så som vit, svart, grå och beige, på så sätt kan du hitta en sängkappa som passar perfekt i just ditt sovrum. Hur stor eller hög din säng är spelar ingen roll, vi har sängkappa 90, sängkappa 105, sängkappa 120, sängkappa 140, sängkappa 160, sängkappa 180 upp till 220 centimeter bred och med olika höjder t.ex. 42 cm, 44 cm, 52 cm, 54 cm så att den ska passa just din säng.

Vi har ett brett sortiment av sängkappor

Vi har ett brett sortiment av sängkappor. Välj mellan trendigt linne eller krispig bomull och ge ditt sovrum en helt ny look. Hos oss hittar du prisvärda och billiga sängkappor av hög kvalitet från välkända varumärken. Du handlar smidigt och enkelt online hos oss. Vi erbjuder dig både fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi vill heller inte att du ska behöva vänta med dina inredningsidéer, därför skickar vi dina varor snabbt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;