Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ljuslykta

Lys upp tillvaron med stämningsfulla ljuslyktor. Ge ditt hem det där lilla extra med underbara ljuslyktor från oss. Här finner du ljuslyktor som är både stora och små, klassiska och annorlunda samt transparenta och solida - allt för att du ska hitta ljuslyktan som ditt hjärta brinner för.

Populära varumärken

Köp mysig, prisvärd ljuslykta hos oss på Sleepo

Ljuslyktor skapar stämning och kan vara den sista inredningsdetaljen som bidrar till en mysig känsla i dina rum. Färgmatcha med andra inredningsdetaljer och tänd ljuslyktor i olika hörn i ditt hem.

Skapa en harmonisk och mysig känsla med nya ljuslyktor

Här finns ett urval av vackra och mysiga ljuslyktor för det alla hem. Välj mellan olika lyktor så som ljuslykta i glas, små ljuslyktor i massor av fina och mysiga färger och former. Det finns ljuslyktor i olika typer av färgat glas för att de ska ge ett mjukare varmare ljus. Är du trött på ett vitt hårt ljus inne på toaletten? En ljuslykta inne i badrummet kan göra mycket för en mysigare stämning när du ska ta ett bad, eller om du har gäster på besök och inte vill att de ska chockas av ett starkt ljus i badrummet. Alla rum blir mysigare med en mysig ljuslykta.

Ljuslykta i uterum och på balkongen

En ljum sommarkväll på balkongen eller en höstkväll insvept i en tjock filt med en bok på altanen. Det blir alltid en mysigare atmosfär med en eller flera ljuslyktor. Skapa stämning i ditt hem med vackra Lyric ljuslyktor från Tell Me More, Calore ljuslyktor från By On, Ljuslyktor från House Doctor, SkrufBloomingville och Sleepos egna varumärke Sleepo Collection. Här hittar du ett stort utbud av ljuslyktor från kända märken med den högsta kvaliteten och senaste designen. Vissa har satsat på en klassisk design medan andra har en lite mer modern touch. Var inte rädd för att blanda ljuslyktor och ljusstakar av olika modeller och stil. Det skapar en personlig och trevlig stil i ditt hem.

Snygga ljuslyktor för alla rum

När du har inrett ditt hem är det sista att fylla på med detaljer. Det blir mysigt och ombonat med ljuslyktor på fönsterbrädor och soffbord. Beställ ljuslyktor i klassisk eller modern design och få dem levererade hem till dig inom några dagar. Vi bjuder på fri frakt och du har öppet köp i 14 dagar när du köper inredningsdetaljer ur vårt stora sortiment.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;