Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bordsduk & Löpare

Hur vill du duka på ditt matbord? Med en bordsduk eller en löpare skapar du ett harmoniskt intryck samtidigt som du skyddar ditt matbord från fläckar och smuts. Variera färgen på din bordsduk efter känsla och årstid, på så sätt förnyar du din matplats utan att behöva byta ut möbler. Här på Sleepo kan du välja en bordsduk oavsett vilken form du har på ditt matbord. Har du ett runt matbord eller rektangulärt matbord? Här finns det bordsdukar som passar alla bord i populära material och kulörer som bordsduk i linne, bordsduk vit, bordsduk beige, bordsduk bomull, rund bordsduk och rektangulär bordsduk.

Bordsdukar & bordslöpare till alla typer av matbord

Hur vill du duka på ditt matbord? Med en bordsduk eller en löpare skapar du ett harmoniskt intryck samtidigt som du skyddar ditt matbord från fläckar och smuts. Variera färgen på din bordsduk efter känsla och årstid, på så sätt förnyar du din matplats utan att behöva byta ut möbler. Här på Sleepo kan du välja en bordsduk oavsett vilken form du har på ditt matbord. Har du ett runt matbord? Då hittar du en passande rund duk här eller rektangulärt matbord? Här finns det bordsdukar som passar alla bord i populära material och kulörer som bordsduk i linne, bordsduk vit, bordsduk beige, bordsduk bomull, rund bordsduk och rektangulär bordsduk.

Brett sortiment av bordsdukar

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av dukar till hemmet. Välj din bordskduk från välkända varumärken som Hilma, Lovely Linen, Marimekko, Tell Me More och Broste Copenhagen. Med matchande servetter till din bordsduk får du en komplett och stilfull dukning. Vi erbjuder dukar i populära standardmått som duk 90x90, duk 180x180 och dukar till uteplatsen. Ett väldigt populärt val är att välja en duk i linne.

Utforska vårt sortiment av bordsdukar & löpare och hitta din favorit till kommande middagsbjudningar! 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;