Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

NG Baby

Med 50 års erfarenhet vet NG Baby vad bra produkter och god kvalitet innebär. Här finner du barnsängkläder, amningskuddar, den populära myspölen och mycket mer för ditt barn. Företaget grundades 1959 och även om många år har gått sedan dess värdesätter NG Baby fortfarande hög kvalitet. Produkterna finns i mönster och färger som blir söta detaljer i ditt barns rum. 

NG Baby madrasser, sängkläder och vaggor

NG Baby är ett märke som har funnits i över 50 år och som tillverkar madrasser, sängkläder och vaggor till bebisar. Du får högsta kvalitet både när det gäller sömnad och design.

Med över 50 års erfarenhet vet NG Baby vad små barn behöver för att sova gott om natten. I deras sortiment ingår bland annat madrasser till spjälsängar, påslakanset, Ng baby skötbord och Ng baby spjälskydd. Spjälskydden är designade för att passa tillsammans med märkets påslakanset. Yttertyget är alltid av 100% bomull. Påslakanseten tillverkas både i enfärgat tyg samt med gulliga mönster som passar för de minsta. Materialen är allergivänliga och naturligtvis används enbart färger som är godkända enligt svenska krav. Företaget låter dig välja mellan material som bomull och lin. Även amningskuddar finns i märkets sortiment som ger bra stöd och förenklar amningen.

Ng Baby är ett svenskt märke som grundades - och som fortfarande ligger - i Emmaljunga, i Skåne län. Märket tillverkar kvalitetsprodukter som är lika klassiska som moderna. De lanserar olika kollektioner som hämtar inspiration från exempelvis New England-stilen, cirkusar samt från prinsar och prinsessor - allt för att du ska kunna hitta den stil som passar dig. En Ng baby skötbädd är en mjuk och skön madrass och behaglig för barnet att ligga på. Ng baby madrass tillverkas i olika utföranden och utgår från de behov som din bebis har. Madrasserna är mjuka och behagliga med god luftcirkulation och är enkla att torka av. Sängen matchas med fördel med en avskärmande sänghimmel som ger barnet avskildhet när det är dags för vila.

Hög kvalitet från svenskt märke

Här hos Sleepo erbjuder vi ett stort utbud och bra pris på Ng produkter för småbarn. Handlar du Ng får du högkvalitativa produkter som är bra för ditt barn och som förenklar vardagen. Vi erbjuder dig alltid fri frakt när du beställer genom hos, dessutom får du 14 dagars öppet köp om du behöver skicka tillbaka dina varor. Med snabba leveranser har du dina beställda produkter inom en snar framtid.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;