Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Mille Notti

Mille Notti grundades år 1991 och har sedan dess tillverkat förstklassiga textilprodukter för sovrum och badrum. Varumärket är synonymt med god kvalitet och tidlös design. Mille Nottis passion för kvalitet både syns och känns i alla deras produkter som är designade för att ge ditt sovrum och badrum en härlig känsla av exklusivitet.

Mille Notti sängkläder & textilier

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag. Sängkläder, frottéhanddukar, dunprodukter och ekologiska spaprodukter från Mille Notti gör gott för både kropp och själ. I februari 2011 blev Mille Notti utnämnda till Kunglig Hovleverantör här i Sverige. Hovleverantörernas produkter är i flera fall världsledande och goda exempel på högklassig, skandinavisk design. Mille Nottis produkter används för kungafamiljens privata bruk men också för de olika slottsförvaltningarna. I samband med kungaparets resor samt statsbesök har de ofta med sig gåvor från de olika hovleverantörerna och det är nog ingen vild gissning att gåvorna ibland härstammar från Mille Nottis fantastiska sortiment.

Mille Notti rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet

Samma år som Mille Notti blev hovleverantör, alltså år 2011, blev dess dunsortiment också först ut i Sverige att rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Mille Notti dun har en märkning som benämns som Öko-Tex, vilket gäller tyg från dess kuddar och täcken, men också dun och fjädrar som används när kuddar och täcken fylls upp. Själva märkningen står för att dun och fjädrar endast kommer från slaktade fåglar. Det används heller inga onödiga gifter i produktionen, och de förhållanden som människorna i produktionsprocessen arbetar under är rättvisa. Mille Nottis täcken och kuddar stoppas med de finaste and- eller gåsdun och det finns flera olika storlekar och tjocklekar att välja mellan.

Lyxiga påslakan, lakan och örngott från Mille Notti

Hos oss på Sleepo kan du köpa flera högkvalitativa produkter från Mille Notti. Vi har ett brett sortiment som innefattar produkter såsom sängar, bäddmadrasser, Mille Notti påslakan, Mille Notti lakan, Mille Notti örngott, kuddar, handdukar, pyjamaser, överkast och täcken.

Ekologiska handdukar och morgonrockar - Mille Notti Frotté

Här hittar du Mille Notti Frotté ekologisk frotté i form av Mille Notti handdukar och Mille Notti morgonrockar, tillverkade av finaste kvalitet. I Mille Nottis sängar sover du gott. Vi säljer sängar från detta kvalitetsmärke i flera olika storlekar - du kan köpa såväl en dubbelsäng i storleken 210 x 210 cm som en enkelsäng i storleken 80 x 200 cm hos oss. Mjuka påslakanset samt fluffiga duntäcken och -kuddar lämpliga för alla årstider borgar även de för en god natts sömn. Mille Nottis produkter kommer i smakfulla, dämpade färger som är enkla att matcha med annan inredning. Vi erbjuder dessutom regelbundet flera av produkterna från Mille Notti till superbra kampanjpriser. Du kan alltså spara många hundralappar genom att köpa dina Mille Notti-produkter hos oss.

Se hela vårt stora utbud av prisvärda och sköna påslakan, örngott och underlakan.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;