Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Utebord & balkongbord

Vi nordbor utnyttjar gärna den ljusa tiden av året till att vara ute så mycket som möjligt. Därför är det extra viktigt att ha möbler i trädgård och på altan som inbjuder till att vistas där. Detta har vi på Sleepo tagit fasta på och erbjuder ett brett sortiment av utebord & trädgårdsbord som lämpar sig för utomhusbruk. Vill du ha ett vitt, svart eller träfärgat bord? Allt hittar du här på Sleepo!

Populära varumärken

Snygga utebord, balkongbord & trädgårdsbord

Vi nordbor utnyttjar gärna den ljusa tiden av året till att vara ute så mycket som möjligt. Därför är det extra viktigt att ha möbler i trädgård och på altan som inbjuder till att vistas där. Detta har vi på Sleepo tagit fasta på och erbjuder ett brett sortiment av utebord, balkongbord och trädgårdsbord som lämpar sig för utomhusbruk. Vill du ha ett vitt, svart eller träfärgat bord? Allt hittar du här på Sleepo!

Utebord för både trädgård och balkong

Med snyggt designade trädgårdsbord inreder du alla typer av balkonger, trädgårdar och altaner. För de mindre ytorna, som på balkongen, hittar du bland annat praktiska fällbord i trä. Har du mer utrymme finner du hela matgrupp utomhus med till exempel förlängningsbara bord för de större festerna. Vi nordbor utnyttjar gärna den ljusa tiden av året till att vara ute så mycket som möjligt. Därför är det extra viktigt att ha utemöbler i trädgård och på altan som inbjuder till att vistas där. Detta har vi på Sleepo tagit fasta på och erbjuder ett brett sortiment av utebord. Vill du ha ett vitt, svart eller träfärgat bord? Om du behöver komplettera med utestolar och en utesoffa så har vi ett stort sortiment även där. Ett parasoll över ditt utebord är perfekt för att få skugga soliga och varma dagar.

Lättskötta utebord som är gjorda för utomhusbruk

Med våra utebord blir det till ett rent nöje att inreda altan, trädgård och balkong. Att inreda i marin stil är mycket populärt och hos oss finner du möbler som passar utmärkt till den stilen. Kombinera med några väl valda stilleben som snäckor, ljuslyktor och dukar i marint tema. Med utebord i konstrotting får du ett lättskött material som tål att stå ute i regn. Trämöbler kräver lite mer skötsel men alla våra utemöbler är gjorda för utomhusbruk och om ni tar hand om dem på rätt sätt får de en lång livslängd. Skydda gärna möblerna mot regn med våra praktiska möbelskydd.

Sleepo erbjuder bra kvalitet och brett sortiment

På Sleepo erbjuder vi ett brett sortiment av utebord och andra möbler för utomhusbruk. Vi handplockar utemöblerna från de främsta tillverkarna för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Vi levererar alltid snabbt och fraktfritt. Du är välkommen att utnyttja vår service med hela 14 dagars öppet köp. Kika runt i vårt stora sortiment av kvalitetsmöbler och låt dig inspireras till att inreda ditt nya uterum.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;