Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Prydnadskuddar & soffkuddar

Piffa upp och ge liv till hemmet med snygga prydnadskuddar. Mixa och matcha fina prydnadskuddar i många olika material, former och färger som till exempel beige prydnadskudde, för att skapa en harmonisk och unik look. Här finns det någonting för alla så ta en titt bland vårt breda sortiment för att hitta prydnadskuddar som passar just din stil.

Populära varumärken

Snygga och prisvärda prydnadskuddar & soffkuddar

Piffa upp och ge liv till hemmet med snygga prydnadskuddar och kuddfodral. Mixa och matcha fina prydnadskuddar och kuddfodral i många olika material, former och färger som till exempel beige kuddfodral, för att skapa en harmonisk och unik look. Här finns det någonting för alla så ta en titt bland vårt breda sortiment för att hitta prydnadskuddar som passar just din stil.

Prydnadskudde i populära utföranden

Ett av de enklaste och billigaste knepen för att ge en ny känsla eller stil till ett rum är att uppdatera med nya prydnadskuddar och kuddfodral i olika färger och material. I vårt breda sortiment av prydnadskuddar, soffkuddar och kuddfodral finns det något för alla. Välj bland populära prydnadskuddar och kuddfodral i beige och vit för en harmonisk känsla, eller varför inte ha en färgklick som kontrast och liva upp rummet? Alla våra prydnadskuddar och kuddfodral kan du välja i flera populära standardmått som till exempel prydnadskudde 50x50, prydnadskudde 60x60, prydnadskudde 65x65, prydnadskudde 40x40, prydnadskudde 50x90, prydnadskudde 45x45, prydnadskudde 40x60, prydnadskudde 70x100 och i trendiga material som sammet, linne och bomull. Matcha med en snygg pläd och din nya look är komplett! Vill du ha några tips hur du kan matcha prydnadskuddar och plädar med din soffa

Prydnadskuddar till uterummet

Hos oss på Sleepo finner du ett brett sortiment av snygga, prisvärda och komfortabla utomhuskuddar. Flera av våra utekuddar är anpassade för det svenska klimatet och tål både regn, snö sol och vind. Välj bland vattenresistenta, slitstarka uteprydnadskuddar från populära varumärken så som Fatboy, House Doctor eller Chhatwal & Jonsson och hitta dina favoriter till uteplatsen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;