Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Handdukar

Denna kategori erbjuder allra mjukaste kvalitet - handdukar i mängder! Välj och vraka bland handdukar, både stora handdukar och små handdukar, i färggranna och neutrala uttryck samt i härliga kvaliteter.

Utvalt för dig

Populära varumärken

Handdukar & badlakan i flera utföranden

Handdukar är något vi använder varje dag, efter duschen eller badet, när vi tvättat händerna eller rengjort ansiktet. Vissa föredrar dem mjuka, andra vill ha en strävare variant. Hos Sleepo hittar alla en handduk som passar, oavsett önskemål.

Visst är det något speciellt med att linda in sig i en skön handduk? Vi erbjuder både enklare modeller och lyxigare varianter i flera olika prisklasser. De flesta av våra handdukar är tillverkade i 100 % bomull för en härlig känsla, vi erbjuder också produkter i linnefrotté för bästa absorptionsförmåga. Hos oss hittar du även badtextilier som är Öko-tex märkta så att du som konsument kan känna dig trygg i ditt val. I sortimentet finns allt från stora och härliga badlakan till mindre varianter i flera olika färger så du kommer garanterat hitta en produkt som matchar ditt badrums speciella stil.

Handdukar för din livsstil

Vi saluför handdukar för alla tillfällen där en handduk kan behövas. Ibland passar kanske en lite mindre badhandduk, till exempel i gym-väskan, därför erbjuder vi våra produkter i flera olika mått och viktklasser, en högre vikt per m2 ger inte bara en lyxig känsla utan innebär också längre livslängd för handduken. Hos oss hittar du också lyxiga gästhanddukar från flera olika tillverkare så att du kan erbjuda en härlig upplevelse genom att tillhandahålla en skön handduk med samma kvalitet som på de mest exklusiva hotellen. Badhanddukar från oss kommer garanterat att uppskattas. Det är också en perfekt gåva till den som nyss flyttat hemifrån. Vad än användningsområdet kommer vara kan du hitta handduken hos oss.

Handdukar när du vill lyxa till det

Vi erbjuder många olika färger och märken t.ex. Gant handdukar och Mille Notti handdukar så att du ska kunna hitta rätt produkt för dig, vare sig du väljer att inreda i jordnära toner eller klara färger har vi artiklar som passar. För den som vill ha det mest exklusiva inom badtextilier finns GANT Home premium handdukar som är mycket mjuka och fluffiga. Tveka inte att beställa eftersom vi erbjuder fri frakt och öppet köp. Med våra snabba leveranser kommer du snart kunna njuta av en handduk perfekt för dig.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;