Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vaser & Krukor

Att hitta den perfekta vasen eller krukan är inte så svårt när du letar hos oss på Sleepo. Här finner du ett brett sortiment av trendsäkra vaser och krukor från flera kända varumärken. Förutom att du får in mer grönska i hemmet så är de väldigt fina detaljer att inreda med även utan blommor och växter. Scrolla och hitta dina favoriter bland härliga vaser och krukor!

Utvalt för dig

Vaser och krukor online

Ett av de enklaste sätten att piffa upp och ge liv åt rummet är att ha färska blommor hemma. Oavsett om det gäller snittblommor eller en vacker gren behövs det en passande vas. Hos oss hittar du vaser från en mängd olika varumärken, i flera former och nyanser.

Inred med trendsäkra vaser och krukor

Att hitta den perfekta vasen eller krukan är inte så svårt när du letar hos oss på Sleepo. Här finner du ett brett sortiment av trendsäkra vaser och krukor från flera kända varumärken. Du hittar bland annat populära vaser från Skruf, Jonathan Adler, Cooee Design, DBKD, House Doctor, IsaDeco, HKLiving och Hübsch för att nämna några.

Krukor utomhus

Hos oss hittar du mängder av stilfulla krukor som ger möjligheter att förändra och hitta nya sätt att inreda med växter både inne och ute.. Välj din kruka i tåliga och hållbara material så som kruka betong, rostfri kruka, terrakotta kruka, kruka zink, kruka metall i flera populära färger som kruka grå, kruka, svart kruka, beige kruka och vit kruka. Du kan även välja en kruka på ben eller en kruka med fat, alla typer av krukor hittar du hos oss på Sleepo!

Populära vaser i olika utföranden

Det finns inte mycket som slår en härlig blombukett i en vacker vas. Här hittar du vaser som är fina både med och utan buketter i mängder av material och utföranden, för att du ska hitta en vas som passar just dig och din inredningsstil. En rund vas rekommenderas för dig som gillar att ha en större uppsättning snittblommor då du med en rund vas väldigt enkelt kan hålla buketten på plats och samtidigt får du en maffig look. Till buketter som är längre i skaftet rekommenderar vi att du väljer en rak, hög vas som ger blommorna gott om plats. 

Är du ute efter den där härliga och bohemiska känslan i ditt blomsterarrangemang så bör du välja en vas i keramik istället för en vas i klarglas. Placera en bukett med torkade blommor i din keramikvas så får du en bukett som aldrig vissnar och bara blir finare med tiden. Välj din vas i keramik i harmoniska färger som beiget, vitt, grått eller svart.

I badrummet eller på sängbordet kan det vara väldigt fint att placera en ensam blomma i en mindre vas, det är de små detaljerna som gör skillnad i hemmet! Är du istället sugen på en stor och maffig vas så har vi ett brett sortiment av snygga golvvaser. 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;