Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Matstolar & köksstolar

Samla familj och vänner runt matbordet med hjälpa av stiliga matstolar. Känner du att det är dags att byta stol i matsalen eller köket? Då har du hittat rätt, här har vi samlat ett stort utbud av köksstolar i en mängd olika former, färger och material som låter dig, din familj och dina vänner att ta plats!

Populära varumärken

Matstolar & köksstolar i flera varianter

Snygga matstolar kan verkligen göra ett helt rum och vara det som avgör vilket intryck det ger. Hitta dina köksstolar i alla möjliga utföranden hos Sleepo idag!

Matstolar för alla typer av matbord

Oavsett om du har ett litet matbord i köket eller ett separat matrum för middagar - eller kanske både och - är matstolar & köksstolar viktiga av flera skäl. Det handlar inte bara om bekvämlighet och funktion, utan snygga matstolar som passar in i resten av rummet ger inredningen ett lyft. Matstolar till köket kan vara enkla och praktiska, medan matsalsbordet kanske passar bättre ihop med höga ryggstöd och fina stolsdynor eller något mer modernt i form av stilren plast och metall. Vad du än väljer så finns det du söker hos Sleepo, för att göra din matplats till en trevlig plats att samlas vid.

Köp snygga och bekväma köksstolar & matstolar

Billiga köksstolar behöver verkligen inte kompromissa när det gäller kvalitet och utseende. Vill du ha en vanlig klassisk kökstol i trä, eller en matstol i något mer designer-inspirerat med intressanta former och färger? En matstol för finrummet kan vara allt från enkel stol i ek, till en lyxigare stol i läder och originell design, vilket du än föredrar. Det finns inga regler, utan det är bara dina egna preferenser som bestämmer hur det blir. Vilket intryck vill du att din matplats ska ge? Har du kanske utrymme för mer än en matgrupp och vill att den ena ska kännas personlig och hemtrevlig, medan den andra kanske ska passa för flera middagsgäster?

Stort urval av matstolar hos Sleepo

Vare sig du söker matstol i plast, metall och läder eller kanske stolar i ek och annat trä, så har du kommit till rätt ställe. Hos Sleepo finns prisvärda och billiga matstolar för alla smaker och typer av rum, det är bara att välja. Beställer du ur vårt stora sortiment, ser vi till att du får snabb leverans, fri frakt och 14 dagars öppet köp!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;