Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffbord & Sidobord utomhus

Soffbord & Sidobord utomhus - stilsäkra och praktiska möbler för din trädgård

Soffbord utomhus - en viktig del av din trädgårdsinredning

Ett soffbord utomhus är inte bara en praktisk möbel utan också en viktig del av din trädgårdsinredning. Det är en plats där du kan placera din bok, mobiltelefon eller din kalla dryck när du kopplar av i solen. Ett soffbord utomhus kan också användas som en extra sittplats eller som en dekorativ möbel när du har gäster i trädgården.

Sidobord utomhus - en smidig och flexibel möbel

Ett sidobord utomhus är en smidig möbel som kan placeras bredvid en solstol eller en utomhussoffa. Det är perfekt för att ställa din kopp med kaffe eller dina solglasögon på när du kopplar av i trädgården. Sidobord utomhus är också en flexibel möbel som enkelt kan flyttas runt efter behov.

Materialval för soffbord och sidobord utomhus

När du väljer material för dina soffbord och sidobord utomhus är det viktigt att tänka på väderförhållandena. Många möbler är gjorda av trä som kan påverkas av fukt och solljus. Därför är det viktigt att välja ett material som är tåligt och hållbart. Aluminium och rostfritt stål är bra val eftersom de är tåliga mot väder och vind. Konstrotting är också ett populärt val eftersom det är tåligt och lättskött.

Frågor? Kontakta kundservice.

Investera i stilsäkra och praktiska soffbord och sidobord utomhus för att skapa en trivsam och funktionell trädgårdsmiljö. Hos Sleepo hittar du ett brett sortiment av möbler för utomhusbruk. Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;