Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

ByOn

Byon skapar lekfulla och stilsäkra detaljer för alla hem. Produkter som både sticker ut och smälter in, alltid på gränsen mellan fantasi och verklighet. Byon har ett tydligt mål, att skapa inredningsdetaljer som får oss att le.

Skandinavisk, lekfull inredning från Byon

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar Byon skandinavisk design med en tvist. Byon erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Byon - Populära produkter

Från varumärket Byon finner du flera populära storsäljare. Varumärket erbjuder allt ifrån inredning till möbler och här på Sleepo finner du alla populära produkter! Ljuslyktorna Calore kommer i flera olika storlekar och färger och ger ett härligt, mysigt sken med antingen LED-ljus eller värmeljus men är precis lika fina bara som de är. Vasen Rika blev snabbt en favorit och är helt fantastiskt fin i både spegelglas och svart utförande. 

Exklusivt samarbete med Sleepo

En favorit hos både er och oss är den populära och lekfulla prydnadskudden Pom Pom. I vårt sortiment finner du prydnadskudden i både vitt och brunt men också i Sleepos egna färg Kola! Pom Pom prydnadskudde i Kola säljs exklusivt hos Sleepo och är ett samarbete med Byon.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av de allra bästa produkterna från Byon - Scrolla bland lekfulla detaljer, snygga och prisvärda möbler och klicka hem dina favoriter från Byon!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;