Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

lampor & Belysning

Tänt var det här! Lys upp ditt hem och skapa en strålande atmosfär med lampor från vårt breda belysningssortiment. Maffiga takkronor, en snygg bordslampa taklampa eller en minimalistisk golvlampa, stilrena spotlights, rustika pendellampor, plus mycket mer - här finner du lampor för alla stilar, rum och personliga smaker.

Utvalt för dig

Populära varumärken

Köp snygga lampor online hos oss! 

Letar du efter snygga lampor & belysning till hemmet? Då har du verkligen kommit rätt. Här hittar du nämligen ett fantastiskt utbud av både taklamporfönsterlamporgolvlamporbordslampor, plafonder, spotlights, fjäderlampor och vägglampor från de kända designvaruhusen House Doctor, Globen Lightning, CO Bankeryd, Markslöjd, Watt & Veke och Fatboy m.fl. Vi säljer lampmodeller lämpade för hem med olika stilar.

Lys upp och inred hemmet med flera ljuspunkter, prova gärna att kombinera olika belysningskällor i ett och samma rum. Den yttre designen är given på alla våra lampor och du väljer själv vilken sorts glödlampa som du tycker ger bäst ljussken. Vill du ha tips på vilken lampa som passar bäst för ditt vardagsrum eller något annat rum i ditt hem? Välj en ny kökslampa som passar stilen i ditt kök, anpassa storleken efter storleken på ditt köksbord. Kontakta då gärna vår kundtjänst så lovar vi att hjälpa dig. Söker du en taklampa sovrum så hittar du dem här.

Läs gärna igenom vår belysningsguide för att välja rätt belysning till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Belysningskällor till din lampa

För att skapa ett trivsamt hem behöver man belysning. Små eller stora, genomskinliga eller färgglada, till arbetet eller myskvällen: lampor kommer i alla olika former och används till det mesta. Därför bör du välja belysning med omsorg och se till att den passar in i rummets helhet. I vårt stora lamputbud hittar du modeller för alla tillfällen och bidrar till att inredningen känns smakfull och harmonisk.

Välj och vraka i vårt stora sortiment och välj den belysning just du önskar; funktionell, mysig eller skarp!

En taklampa skänker ljus åt hela rummet och gör det enklare att vistas i det. En spotlight tak ger riktad belysning. Med en snygg taklampa ger du vardagsrummet eller sovrummet en helt ny unik känsla.  När du köper en lampa bör du vara medveten om att den kan bli dominant och sätta sin egen prägel på rummet. Du kan även köpa en lampa som smälter in i inredningen och passar med stilen i övrigt. En hängande fönsterlampa skapar ett fint ljus och lyser upp i fönstret. En bordslampa skapar mysigare stämning och ger ett inbjudande sken över ditt hem, den kan också användas som en fönsterlampa på fot. När du köper en golvlampa får du inte bara en ljuskälla som lyser upp rummet och gör det möjligt att sitta i soffan och läsa eller syssla med handarbete. Du får också en inredningsdetalj som med fördel kan användas för att framhäva din egen inredningsstil. Vill du skapa en mysig atmosfär? Då kanske du behöver en vägglampa. Den kan antingen hängas upp vid fönstret eller så sätter du upp den direkt på väggen. Du kan anpassa glödlampans styrka efter dina egna preferenser och skapa rätt stämning i rummet. 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;