Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barnsängkläder

Sängkläder till barn ska vara extra mjuka och sköna, dessutom bör materialen vara allergivänliga. Du hittar ett stort urval av mysiga, vackra och eleganta sängkläder hos oss.

Fina barnsängkläder

Sängkläder till barn ska vara extra mjuka och sköna, dessutom bör materialen vara allergivänliga. Du hittar ett stort urval av mysiga, vackra och eleganta sängkläder hos oss på Sleepo.

Barnsängkläder i fina material

Sleepo har möjlighet att erbjuda ett stort sortiment av mjuka sängkläder och färgglada filtar som passar från den första spjälsängen till den större juniorsängen. Ett gulligt litet påslakanset till spjälsängen från välkända märken betyder kvalitet både i sömnad och materialval. Välj mellan klassiska mönster, nallar eller enfärgat. Filtar och plädar är lika vackra som användbara, bryt gärna av med en filt i en accentfärg. Filtar i sammet är så mjuka att de nästan inte känns, de är som en smekning på huden. Ett svalt och lätt täcke passar bra under varma dagar, på vintern krävs ett varmare och tjockare täcke som barnet kan bädda in sig i.

Från picknick till övernattning

Bra sängkläder är A och O för en god natts sömn. Sover barnet ibland över hos exempelvis mor- eller farföräldrar kan det vara en god idé att barnet får ha sina egna sängkläder där. Letar du efter en passande present till en nyfödd? Sängkläder till baby i hög kvalitet eller ett vackert täcke till vagga blir en mycket uppskattad gåva. Filtar kan användas både som extratäcke och som ett skydd att lägga på golvet eller marken. En grov stickad filt som breds ut på marken på gräs eller sand bildar en liten lekplats i rätt storlek för barnet. Kanske kan ett påslakanset med sagomotiv inspirera till kreativitet och fantasi?

Bra material från välkända märken

Hos Sleepo hittar du utvalda barnsängar och barnsängkläder i bra material och från välkända märken. Välj mellan klassiska mönster, färgglada symboler eller elegant enfärgat. Beställ från vårt stora sortiment och få fri frakt. Du får alltid 14 dagars öppet köp och vi ser till att alltid ha snabba leveranser på dina varor. Välkommen in och botanisera runt bland vårt stora utbud och hitta den produkt som passar ditt barn bäst.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;