Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Cafebord & Balkongbord

Om du har en balkong som är för liten för ett fullstort utebord, men ändå vill ha en plats där du kan njuta av din morgonkaffe eller en romantisk middag, då är ett cafébord eller balkongbord det perfekta valet. De är små och kompakta, vilket gör dem idealiska för balkonger och mindre uteplatser.

Populära varumärken

Skapa en drömlik balkong med rätt cafébord och balkongbord

Cafébord - det perfekta valet för en mysig balkong

Om du har en balkong som är för liten för ett fullstort utebord, men ändå vill ha en plats där du kan njuta av din morgonkaffe eller en romantisk middag, då är ett cafébord det perfekta valet. De är små och kompakta, vilket gör dem idealiska för balkonger och mindre uteplatser. Dessutom finns det en mängd olika stilar och material att välja mellan, så du kan hitta en som passar din personliga smak och ditt utomhusrum.

När du väljer ett cafébord för din balkong, tänk på storleken. Se till att det passar i utrymmet och att du har tillräckligt med plats för att sitta bekvämt runt det. Du vill också välja ett material som tål väder och vind, såsom trä, metall eller plast.

Balkongbord - ge din balkong en touch av elegans

Om du har en större balkong och vill ha en mer formell uteservering, då är ett balkongbord det perfekta valet. De är oftast större än caféborden och kan rymma fler personer, vilket gör dem idealiska för att bjuda in vänner och familj till en trevlig middag eller en grillfest.

Balkongborden finns också i olika stilar och material, såsom trä, metall eller glas. Tänk på vilken stil som passar din balkong och ditt utomhusrum bäst. Om du vill ha en rustik look, välj ett träbord. Om du vill ha en modernare look, välj ett metall- eller glasbord.

Skapa en harmonisk utemiljö med rätt tillbehör

För att skapa en drömlik balkong med café- och balkongbord, tänk på de rätta tillbehören. Välj bekväma utestolar och utekuddar som matchar din stil och som gör det bekvämt att sitta länge. Tänk på att lägga till några gröna växter för att ge en härlig känsla av naturen.

Om du vill ha en mer romantisk stämning, välj ljuslyktor eller ljusslingor som ger en mysig atmosfär på kvällarna. Du kan också lägga till en parasoll eller en markis för att skydda dig från solen på varma dagar.

Frågor? Kontakta vår kundservice.

Oavsett om du väljer ett cafébord eller ett balkongbord, så kan rätt val av möbler och tillbehör skapa en drömlik balkong där du kan njuta av en avkopplande stund eller bjuda in vänner och familj till en trevlig middag. Tänk på storlek, material och stil för att hitta det perfekta valet för din balkong. Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;