Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kontinentalsäng 120 cm

Med en kontinentalsäng 120 får du den perfekta, lyxiga enkelsängen med lite extra utrymme. En 120 kontinentalsäng passar i alla typer av sovrum och ger dig en extra god sovkomfort tack vare sitt generösa mått. Alla våra kontinentalsängar i 120 cm har dubbla madrasslager och ett stort djup vilket bidrar till att trycket mot kroppen minskar. Detta ger din kropp optimal sovkomfort och bidrar till en god natts sömn.

Hitta din nya, prisvärda kontinentalsäng 120 hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalsäng 120 får en lyxig, härlig hotellkänsla i sovrummet. Här på Sleepo erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda kontinentalsängar i måtten 120x200 samt 120x210. Din nya, sköna kontinentalsäng hittar du hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalsäng 120 får du den perfekta, lyxiga enkelsängen med lite extra utrymme. En 120 säng passar i alla typer av sovrum och ger dig en extra god sovkomfort tack vare sitt generösa mått. Alla våra kontinentalsängar i 120 cm har dubbla madrasslager och ett stort djup vilket bidrar till att trycket mot kroppen minskar. Detta ger din kropp optimal sovkomfort och bidrar till en god natts sömn. Du kan välja din kontinentalsäng 120 i flera olika material så som i lyxig sammet eller tålig polyester samt i färgerna beige, grå och svart. 

Matcha din kontinentalsäng 120 cm säng med en stilfull sänggavel

En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en sänggavel 120 cm som komplement till din kontintentalsäng 120 ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt.

Enkelt att köpa din nya kontinentalsäng 120 online

Hos Sleepo erbjuder vi kontinentalsängar i många utföranden för alla smaker. Vi handplockar och väljer ut märken i bra kvalitet och med ett tilltalande formspråk med förhoppning är att du ska hitta en produkt som passar in i ditt hem. Vi ser till att alltid ha snabba leveranser av dina varor, dessutom får du 14 dagars returrätt om du behöver skicka tillbaka varan. Självklart bjuder vi även på frakten!

Vi säljer ett stort antal prisvärda 120 cm kontinentalsängar med fri frakt på Sleepo, din sängexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

90 dagars Sovgaranti

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss, därför erbjuder vi en 90 dagars sovgaranti på flera av våra mest sålda sängar. Vi anser även att det blir betydligt mer rättvisande att låta dig prova din nya säng hemma i lugn och ro istället för några minuter fullt påklädd i en butik.

Prova din nya kontinentalsäng 120 i vårt Showroom eller kontakta kundtjänst

Om du har några frågor om kontinentalsäng 120 är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt kontinentalsäng 120, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;