Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Kontinentalsäng 120 cm

Med en kontinentalsäng 120 får du den perfekta, lyxiga enkelsängen med lite extra utrymme. En 120 säng passar i alla typer av sovrum och ger dig en extra god sovkomfort tack vare sitt generösa mått. Alla våra kontinentalsängar i 120 cm har dubbla madrasslager och ett stort djup vilket bidrar till att trycket mot kroppen minskar. Detta ger din kropp optimal sovkomfort och bidrar till en god natts sömn.

Hitta din nya, prisvärda 120 cm breda kontinentalsäng hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalsäng 120 får en lyxig, härlig hotellkänsla i sovrummet. Här på Sleepo erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda kontinentalsängar i måtten 120x200 samt 120x210. Din nya, sköna kontinentalsäng hittar du hos oss på Sleepo!

Med en kontinentalsäng 120 får du den perfekta, lyxiga enkelsängen med lite extra utrymme. En 120 säng passar i alla typer av sovrum och ger dig en extra god sovkomfort tack vare sitt generösa mått. Alla våra kontinentalsängar i 120 cm har dubbla madrasslager och ett stort djup vilket bidrar till att trycket mot kroppen minskar. Detta ger din kropp optimal sovkomfort och bidrar till en god natts sömn. Du kan välja din kontinentalsäng 120 i flera olika material så som i lyxig sammet eller tålig polyester samt i färgerna beige, grå och svart. 

Matcha din kontinentalsäng 120 cm säng med en stilfull sänggavel

En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en sänggavel 120 cm som komplement till din kontintentalsäng 120 ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga hotellkänslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt.

Prova din nya kontinentalsäng 120 cm i vårt Showroom

Om du har fler frågor eller funderingar om våra sängar och madrasser är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt 120 säng, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar