Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Familjesängar

Hos oss på Sleepo hittar du snygga och prisvärda familjesängar. Vad är en familjesäng? Precis som namnet antyder är det en säng som en hel familj kan få plats i. En familjesäng är perfekt att ha i ett sommarhus eller i ett gästrum då den erbjuder många sovplatser samtidigt som den tar så lite plats som möjligt. En familjesäng är snarlik en våningssäng, men bottensängen är bredare än sängen ovanpå.

Prisvärd familjesäng

Hos oss på Sleepo hittar du snygga och prisvärda familjesängar. Vad är en familjesäng? Precis som namnet antyder är det en säng som en hel familj kan få plats i. En familjesäng är perfekt att ha i ett sommarhus eller i ett gästrum då den erbjuder många sovplatser samtidigt som den tar så lite plats som möjligt. En familjesäng är snarlik en våningssäng, men bottensängen är bredare än sängen ovanpå. Detta gör att två personer kan sova nedtill och en person, eller kanske två barn, kan sova i sängen ovan. En familjesäng är ett perfekt köp om sängen används sällan. Den passar också bra i ett ungdomsrum med begränsat med utrymme. Det är då möjligt att sova i översängen och använda den nedre delen som soffa – alternativt som gästsäng för övernattande vänner. Att familjesängen rymmer så pass många personer gör att du får mycket valuta för pengarna.

Familjesäng olika mått

Hos oss på Sleepo kan du köpa familjesängar från varumärken som Mavis – namn som borgar för hög kvalitet. Du har möjlighet att välja bland olika designer och modeller där måtten skiljer sig väldigt mycket åt. Vi säljer till exempel familjesängar i måtten 80 x 120 x 200 cm, 90 x 120 x 200 cm samt 90 x 140 x 200 cm. En populär modell är Sunne Familjesäng Vit 90x140x200. Detta ger dig möjligheten att hitta något som passar dina specifika behov. Flera av de familjesängar vi erbjuder går också att ta isär vilket ger dig ytterligare flexibilitet. Vid behov kan de placeras i olika rum eller till och med i olika byggnader. När det gäller tillbehör till din familjesäng hittar du självklart även detta hos oss. Produkter som kuddar, madrasser, lakan och örngott köper du enkelt här på Sleepo. Du kan också köpa sänglådor att komplettera med vilket ger dig gott om förvaring – en utmärkt lösning för mindre utrymmen. 

Fynda familjesäng

Vi säljer familjesängar i olika prisklasser - dessutom erbjuder vi ofta kampanjpriser på sängar. Detta gör att du som kund kan göra fina fynd och spara en hel del pengar. Det lönar sig att handla hos oss. Under varje produkt hittar du bland annat vilka viktbegränsningar familjesängarna har samt madrassmått och yttermått – information som hjälper dig ta reda på om sängen passar för de utrymme du tänkt ha den i. Förhoppningsvis underlättar detta köpet av din familjesäng och du blir en nöjd kund hos oss på Sleepo!

Om du har några frågor om våra familjesängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;