Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Luggmatta & Ryamatta

Ryamatta och luggmatta har gjort något av en ”come back” de senaste åren och pryder nu golven hemma hos många. En ryamatta är perfekt när du vill höja mysfaktorn i ett rum och passar därför både i vardagsrum och sovrum. De är härligt mjuka med sin långa lugg men kan upplevas lite mer omständliga att städa. Välj en ryamatta om du vill ha en matta som gör ditt hem riktigt ombonat.

Utvalt för dig

Köp fin, mysig luggmatta och ryamatta från oss på Sleepo

Ryamattor har gjort något av en ”come back” de senaste åren och pryder nu golven hemma hos många. En ryamatta är perfekt när du vill höja mysfaktorn i ett rum och passar därför både i vardagsrum och sovrum. De är härligt mjuka med sin långa lugg men kan upplevas lite mer omständliga att städa. Välj en ryamatta om du vill ha en matta som gör ditt hem riktigt ombonat.

Brett sortiment av populära luggmattor och ryamattor

Ryamattor är tidlösa, klassiska mattor. En mjuk ryamatta är en både snygg och praktisk detalj som passar i de precis alla hem. Hos oss på Sleepo hittar du ett stort sortiment av prisvärda ryamattor online av hög kvalité.

I vårt breda utbud av ryamattor så finns det något för alla. Välj din ryamatta i flera olika färger och utföranden så som vit ryamatta och beige ryamatta. Ett väldigt populärt val är Sleepos egna ryamatta Cloud som har en vackert skimrande och glansig yta.  Våra ryamattor hittar du också i flera populära standardmått som ryamatta 200x300 och ryamatta 250x350.

Hos oss hittar du lugg och ryamattor från flera kända varumärken så som Layered, Linie Design, Classic Collection och DAY Home samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection - Utforska vårt breda sortiment av lugg och ryamattor och hitta din favorit!

Vi hjälper dig med val av rätt ryamatta

Läs gärna igenom vår mattguide för att välja rätt ryamatta till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Är du fortfarande osäker på vilken storlek eller form du ska välja på din ryamatta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt ryamatta, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;