Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Sedan år 2000 har Bloomingville blivit ett av världens ledande varumärken inom heminredning. Här hittar du en härlig blandning av produkter för hela hemmet – både mindre dekoration och större möbler. Med en tydlig skandinavisk stil passar Bloomingville helt rätt in i det svenska hemmet.

Köp Bloomingville på Sleepo.se

Bloomingville är modern dansk design när den är som bäst. Möbler och inredning från företaget är utpräglat funktionella men samtidigt inbjudande och helt rätt för dig som vill ha en varm och skön känsla i hemmet.

Möbler & inredning med traditionell skandinavisk design

Bloomingville är ett danskt märke som grundades år 2000 och som satsar stort på produkter i naturliga och jordnära material. Kollektionerna bidrar till en ombonad och varm känsla i hemmet och kvalitén är genomgående hög. Detta företag gör möbler, textilier och designföremål med en bra fingertoppskänsla för traditionell skandinavisk design. Samtidigt står man för något alldeles eget som kommer till uttryck vad det än handlar om för artiklar. Ett nyckelord för företaget är glädje. Glädje genom förändring, som företaget formulerar det i sin tilltalande designfilosofi.

Ett stort utbud av möbler, inredning och dekoration till hemmet

Det här företaget är känt för sina raka och eleganta linjer och för att erbjuda ett stort utbud av möbler, inredning och dekoration till hemmet. Bloomingville har växt till en stor aktör inom heminredning på bara femton år. Mycket tack vare företagets grundare och nuvarande kreativa chef Betina Stampe som lyckas förvånansvärt bra med att addera små, trevliga, förändringar till beprövad och funktionell design inom flera områden. Det här är ett märke för oss som bryr oss om såväl utseende som funktion. Det handlar om funktionell minimalism med en varm och informell touch.

Bloomingville  - En modern framgångssaga inom dansk design

För det stilrena hemmet är Bloomingville ett bra val när det gäller möbler och mindre inredningsföremål. Faktum är att Bloomingville har inrett hem i hela världen, trots att märket bara har existerat i femton år. När du handlar från oss får du fri frakt och om något skulle bli fel med din beställning öppet köp i 14 dagar.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;