Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Hylla - Vägghylla, bokhylla

En snygg hylla ger en underbar design med praktisk användning. Här finner du snygga hyllor, vägghylla, bokhylla och andra hyllor med chic formgivning, i läckra material och färger som erbjuder funktion på hög nivå utan att kompromissa på stil och utseende. Breda, smala, höga, korta - här kan du vara säker på att hitta en hylla som passar just dig.

Utvalt för dig

Snygga och praktiska hyllor

Lever du på liten yta eller har många tomma väggar? En vägghylla, bokhylla eller en hylla kan göra stor skillnad, hos Sleepo finns massvis av alternativ att välja mellan!

Hylla som sparar plats

Hyllor finns i många olika utföranden som t.ex. vägghylla och bokhylla, men har man inte möjlighet att sätta upp hyllor så finns det ett utmärkt alternativ - en bokhylla. Den lilla golvyta bokhyllor behöver vägs lätt upp av alla fördelar och allt utrymme man sparar, eftersom hyllorna tjänar som extra avlastningsyta och förvaring. Skaffa en eller flera billiga bokhyllor hos Sleepo, som tillsammans kan hålla massvis av olika saker tack vare sin höga kvalitet. Varför inte sätta in fina lådor i hyllorna för dold förvaring eller inramade foton och prydnader som inte går att ha på väggarna? Att spara plats handlar om att tänka i kubik och utnyttja mer än bara golvyta. Det finns med andra ord gott om möjligheter för den som låter sig inspireras.

Vägghylla, bokhylla & hyllor för alla rum

Snygga hyllor kan verkligen göra ett rum, men söker man något enklare som inte drar uppmärksamheten från rummets detaljer går det precis lika bra. Hitta billiga hyllor hos Sleepo av bra kvalitet och se hur mycket de förändrar ditt hem. Utöver bokhyllor finns även vägghyllor och hyllor med skåp som passar väl i vardagsrummet eller förvaringssystem som rymmer allt man kan tänkas behöva organisera och stoppa undan runtom i hemmet. Med rätt hyllor på rätt plats blir det mesta snyggt och stilrent utan att se plottrigt eller rörigt ut, vare sig det gäller kök, sovrum, badrum eller vilket annat utrymme som helst.

Stort utbud och snabb frakt

Hos Sleepo hittar du alla möjliga sätt att förnya ditt hem, vare sig du söker stilrena, vita hyllor eller något mer komplext. Vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att du ska kunna titta och känna på varorna hemma innan du bestämmer dig. Vi har även snabb leverans, så beställ från vårt stora sortiment idag och hitta något nytt för ditt hem!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;