Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Alla hjärtans dag presenter

Skäm bort någon du tycker om med en fin present till Alla Hjärtans Dag! Här under har vi samlat massor av produkter som vi tror du och din käraste kommer att tycka om. Så varför inte visa din kärlek extra tydligt med en underbar present som påminner om din kärlek i år efter år. Glad Alla Hjärtans Dag!

Förbered inför Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag, årets mest kärleksfulla högtid, står runt hörnet. Den 14/2 2021 är det många som vill fira sina nära och kära lite extra och här på Sleepo vill vi hjälpa dig att hitta den perfekta presenten. Glöm rosor och choklad, satsa på något ifrån vårt breda sortiment av möbler och inredning istället. Tror du dock att blommor ändå är ett säkert kort? Varför inte kombinera buketten med en vacker vas?

Gör det rätta valet

För att göra valet av present lite lättare har vi samlat våra bästa presenttips inför Alla Hjärtans Dag. Här finner du en blandning av produkter såsom prydnadskuddar, krukor, lampor, tofflor, ljuslyktor och mycket mer. Överraska din käraste med en fin present som håller i år efter år. Plus varför inte visa dig själv lite kärlek genom att unna dig det där nya matbordet, favorit mattan eller en unik inredningsdetalj.

Glad Alla Hjärtans Dag

Vad du än väljer att ge bort så hoppas vi på Sleepo att du och dina närmaste får en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;